2016. augusztus 10., szerda

To Sziget or not to Sziget

A legkisebb a családban beteg, köhög, folyik az orra, meg olyan kis elesett. Hétfőn délután vigyáztam rá két órát, erre most én is beteg vagyok, illetve még nem, de érzem, hogy le van rakódva a légutaimban a cucc, tele a homlokom, meg mintha ülnének a fejemen. Szuper. Úgyhogy mára alvást és filmnézést tervezek (még jó, hogy itt az ősz), meg rengeteg folyadékot iszom, hátha történik valami csoda. 

 

Közben kaptam egy fotót egy a médiánál dolgozó ismerős fiútól, ahogy befelé megy a Szigetre épp, és bár eddig eszembe sem jutott, hogy menjek, most előtörtek bennem az emlékek, és kicsit beindult bennem a zizi. Hogy egyszer élünk, és milyen jó lenne bulizni egy nagyot, mielőtt véget ér a nyár, mondjuk ahogy most érzem magam, abból nem lesz mulatozás. Mondjuk koncertek miatt én már nem indulok neki, olyan tömeg szokott lenni, hogy kvázi kilométerekre tudod max megközelíteni a színpadot. Ó, a régi szép idők, mikor az első sorokból néztem a Morcheebát vagy a Brand New Heavies-t. A mostani fellépőket, bevallom becsülettel, nem is ismerem, de így kábé senkit. Na majd még kitalálom. Ti mentek? Melyik napra? 

 

9 megjegyzés:

  1. A Morcheebán és a Brand New Heavies-en én is elöl tomboltam, ahhh... :) Mi péntek-szombaton megyünk, fogalmam sincs, milyen fellépők lesznek, de az évfordulónkat meg kell ünnepelni és a barátainkkal is bulizunk egyet végre. Tudom, hogy a Sziget már nem olyan, mint régen, bennem mégis elindul valami bizsergés azon a héten, és ott akarok lenni, hogy érezzem az atmoszférát... Nemtom, lehet, hogy 80 évesen is ki fogunk járni?

    VálaszTörlés
  2. bennem igy a tavolbol is elindul a bizserges, mennek, ha tudnek! (aztan persze ha a kozelben lennek, akkor ki tudja, igy ereznek-e;)

    VálaszTörlés
  3. Még agyalok, hogy hétfőn menjek-e, Sia lesz, őt szeretem. Valaki? Bárki? :) A környezetemből konkrétan senkinek nincs kedve 20ezret fizetni egy jegyért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Èn is hètfn agyalok, Sia miatt :) Holnap tuti megyek, szalmakènt az ismeröseim szintèn nem fizetnek ennyit...

      Törlés
  4. Muse, Sigur Rós szombat..de ha lenne tobb penzem bevallalnam a hetfot is, az M83 miatt.

    VálaszTörlés
  5. En egesz heten kinn vagyok, Tegnap kicsit aluloltoztem es szetfagytam, de ma mar okosabb leszek. 😄 En nem tudom milyen volt regen a a sziget mert tavaly voltam eloszor, de beleszerelmesedtem teljesen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy a Sziget most is iszonyú jó, sőt, sztem jobb mint régen, csak más, persze. Az nagyon szar, mikor úgy kell kint mulatkázni, h fázol. :( mindig túl kell biztosítani magad inkább.

      Törlés
  6. Legutolsó napra megyek ki, az lesz életem első szigete! :)
    Elsősorban The Lumineers, The Last Shadow Puppets, Hardwel miatt. Az első az egyik kedvenc bandám, a másik kettőre kíváncsi vagyok. Alig várom ;)! Már korán kimegyünk, Metróra is lesz, aki vigyázzon.

    VálaszTörlés