2017. február 22., szerda

It's all about the small things

Mond valamit nektek az Adam Driver név?

Ő játszotta Hannah pasiját a Girls-ben. Ott egy eléggé ellentmondásos karakter, én viszont az első pillanattól fogva teljes szívemből imádom, valami miatt nagyon szimpatikus, a szerep is, a színész is, nagyon megszerettem - kicsit olyan érzés, mintha ismerném őt. Úgyhogy majd kiugrottam a bőrömből, mikor megtudtam, hogy a Star Wars 8. részében ő játssza Kylo Ren-t, és bár bizonyára elfogult vagyok ezzel a fiúval, nekem nagyon bejött.

És most van ez az új Jim Jarmush film, a Paterson, amiről mindenhol szuperlatívuszokban írnak, és igen, Adam Driver játssza a főszerepet, a buszsofőrt, akinek a csendesen folydogáló életéről szól a film. Azt írják róla, hogy tulajdonképpen semmi különös nem történik az egész filmben, a fiatalember hétköznapjaiba pillanthatunk bele, és mégis, valahogy boldogabb lesz az ember utána. És szerintem azért, mert ahogy a trailerben is írják, és nekem is ez a mottóm, a szépség, meg a boldogság gyakran a legkisebb részletekben rejlik. Nem tudom elmondani, mennyire várom, hogy megnézhessem ezt a filmet.


8 megjegyzés:

  1. Jaj, imádom ezt a pasit és a Girlsben is nagyon szimpi volt :) Lesz egyáltalán folytatása?? Jó lenne. Nekem fura volt a Star Warsban látni, állandóan a szexes jelenetek lebegtek a szemem előtt, ami a sorozatban volt :)

    VálaszTörlés
  2. nem láttam még semmi mást, de belenézve az előzetesbe úristen, ezt a filmet mostazonnal meg akarom nézni!

    VálaszTörlés
  3. Én is nagyon szeretem ezt a színészt, erről a filmről pedig nem is hallottam, de most azonnal meg akarom nézni.

    VálaszTörlés
  4. Pont a hétvégén rendeltem meg a DVD-t, miután megnéztem a filmelözetest... Júniusban fog megjelenni. ritkán fordul elö ilyen :)
    èn felröhögtem, amikor a Star Wars-ban elöbújt a maszkból, nekem ö annyira "Lena Dunham pasija" volt akkor még.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. nagyon megbízható ismerőseim szerint ez a film csodálatos. :)

    VálaszTörlés