2017. március 2., csütörtök

Fine

Be kellett jönnöm 7-re, apu behozott. Persze nem ehettem-ihattam, úgyhogy most csak friss, roppanós, mozzarellás-bazsalikomos croissant-okra meg nagy, dupla eszpresszós habos kapucsínókra tudok gondolni. Még mindig látogatási tilalom van, úgyhogy nincs rá esélyem, hogy bejöjjön valaki délután, de egy napot kibírok. A múltkor, mikör műtötték a csuklóm, direkt mondtam, hogy ne jöjjön senki, de aztán mikor a szobatársaimhoz megérkezett a családjuk és kicsomagolták a finomságokat, akkor azért eléggé megbántam, hogy én letiltottam mindenkit. Reggel azért csomagoltam két kis szendvicset, almát, banánt, hogy ha a műtét miatt véletlenül lemaradnék az ebédről, azért ne maradjak éhen, az borzasztó lenne. 

Amúgy nagyon szép és csupa napsütés a szobánk, az egyik fal teljesen üveg, és gyönyörű a kilátás. Két aranyos nénivel vagyok egy szobában, az egyikükkel a múltkor dialízisre száguldott a mentő, mikor egész komoly balesetük volt, és szegény mamának eltört a lába. Elképesztő, mik vannak.

14 megjegyzés:

  1. Egy kalappal a műtéthez -- és jó olvasást utána! :)
    (bár ha a nénik csacsogósak, akkor lehet, nem nagyon lesz lehetőséged belemerülni a könyvedbe ;))

    VálaszTörlés
  2. Koccintsunk a gyönyörű kilátásokra :)

    VálaszTörlés
  3. Mihamarabb írd meg, hogy minden rendben, jól vagy! :)

    VálaszTörlés
  4. Drukk! Ha a könyv ellenere unatkoznal, töltsd le a Monument Valley c. jatekot :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi, csajok, már 11 körül túl voltam rajta, csak még kicsit kàba vagyok, aludtam. Nem aludtam a műtét közben, de nem éreztem semmit. És olya kedves volt mindenki, még a műtét közben is odajöttek megsímogatni az arcom. 💜

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy minden rendben. :) Gyors gyógyulást!

    VálaszTörlés
  7. Jobbulást és jó pihengetést :)

    VálaszTörlés
  8. Orulok, h tulvagy rajta, jo pihenest!

    VálaszTörlés
  9. De jo, hogy tulvagy rajta! A ferjemnek osszel lesz mutetje, a ket alkarcsontjabol veszik ki a femet. Ezek szerint nem akkora para. Gyors gyogyulast!

    VálaszTörlés