2017. március 24., péntek

How not to

Úgy érzem, hogy most meglehetősen aszoc vagyok és befordult, és erőltetnem kell a beszélgetést meg a kedvességet, nem jön sajnos magától.  Ehhez képest az informatikus kollégám, mikor nem jött össze valami egyből, és plusz egy kört kellett telefonálnia, olyan hisztirohamot vágott le előttem a legdurvább káromkodások közepette (a szarfaszú volt a legkedvesebb jelző kábé, amit használt), hogy azt hittem, hogy megfogja valamelyik monitort és kibassza az ablakon. 

Ehhez képest én még mindig zen, überkedves és extrán csacsogós vagyok. 

:)

8 megjegyzés:

  1. Nekem a főnököm egyszer valóban kibaszott egy monitort az ablakon. Nagy szerencséje, hogy senkit nem ütött agyon. :D

    VálaszTörlés
  2. Minden informatikus ilyen? ... Minden informatikus ilyen!

    VálaszTörlés
  3. A férfi hisztinél nincs rosszabb.
    Nekem volt olyan kollégám (zseni volt amúgy a szakmájában) hogy idegességében kijött a szobájából és többünk asztaláról mindent lesöpört egy mozdulattal (speciel monitort nem, de az összes dokumentumot, könyvet, poharat irodaszert) majd visszament és bebaszta az ajtaját. Hetekig nem mertünk kávét inni az asztalunknál...

    VálaszTörlés
  4. Én egyszer egy széket hajítottam ki az iroda ajtómon. Esküszöm jobb lett utána. :D

    VálaszTörlés
  5. Nekem a legvagányabb húzásom az volt, amikor a gyerekeim kajapazarlását megelégelve kivágtam előlük a tányért az ablakon. Tudom, hogy ez elég pszichopatának hangzik, de igazából csak hatásvadászat volt: az ablak nyitva volt és egy Mignonos műanyag tányért küldtem sétarepülésre :-D

    VálaszTörlés
  6. Úristen, nálunk ilyen dobálásért, lesöprésért azonnali kirugás jár. Egyszer láttam ilyet, eleg félelmetes külső szemlélőként benne lenni.

    VálaszTörlés
  7. fú, mik vannak...

    informatikusok amúgy kicsit... hátöö, egyszer gond lett az excellel egyik olyan munkahelyemen, ahol tudottan mindenki azt használt, és nem sikerült elsőre megoldaniuk, és az volt utána a 2. megoldási nekifutás, h:
    "de hát miért excellel dolgoztok, az excel egy szar! ne azzal dolgozzatok."

    ezt így a főnökömnek, egy projekt felénél, sok-sokezer felvitt adat és futtatott képletes bonyi izé után.

    hát nem mondom, h konstruktív, ő is csak pislogott.


    az indulatkezelést meg akkor hagyjuk :D
    jesszus.

    VálaszTörlés