2017. június 18., vasárnap

Hygge

Befejeztem az ügy nagy részét, holnapra már csak úgy 2 órányi munka maradt, ha meg valamivel kapcsolatban kétségeim lennének, hétfőn délelőtt még kérhetek bent segítséget bent a suliban, ugyanis kiderült, hogy hétfő dél a határidő. A végén már annyira fájt az ujjam, hogy azon gondolkodtam, hogy tudnék-e bal kézzel írni, de aztán végül összeszorítottam a fogam és befejeztem, amit ma be akartam. 

Egyébként tök jó volt a nap (egy része), mert már nem vagyok levert, csak náthás. Úgy indult a nap, hogy összecsomagoltam a málnás-ananászos tartokat, amiket tegnap este sütöttem kínomban, meg pihenésképp, és átvittem a tesómékhoz bicajjal, eléggé örültek neki: 



Reggel rám írt Phoebe, hogy most jön haza Budapestről és mizu, és bár akkor én még pizsiben voltam, gyorsan összevarázsoltam magam, és 20 perc múlva már a parton ücsörögtünk a melegszendvicseink, a sütijeink meg a kávéink fölött. Utána elmentünk a piacra, mindketten bevásároltunk, megnéztük a könyvesboltot, majd hazasétáltunk. 

Van egy könyv, amit már csak szakmai szempontból is el akartam olvasni, és ma megvettem, ez az:


Eléggé gyanakszom, hogy nekem ez a hygge a véremben van. Majd leadom a drótot, hogy mi újság vele. Egyébként nagyon szeretném megnézni Dániát, kíváncsi vagyok rá. 

8 megjegyzés:

  1. stílusos neve van a szerzőnek. :))

    kérlek, mondd meg, ez melyik fazonú converse? a klasszikus vagy keskenyített vagy bármi más? (manapság már annyiféle van, teljesen össze vagyok zavarodva.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez, kérlek szépen, egy 3000ft-os koppintás, deichmann, a cipőfűző nélküli változat. Annyira imádom, h már két ugyanolyan párat elnyűttem belőle.

      Törlés
    2. Én is ilyet hordok most, imádom!

      Törlés
    3. vettem egy szürkét, nagyon klassz, köszönöm a tippet! a könyv milyen?

      Törlés
  2. Én meg tervezem, hogy megveszem, várom a drótot :)

    VálaszTörlés
  3. En is beszereztem, feluton tartok benne :)

    VálaszTörlés