2017. június 29., csütörtök

Je le ferai demain

Eddig nem egy sikerszéria ez a nyár, de hátha jobb lesz még. Nem tudok magamra vigyázni, nem bírok megülni a seggemen és mindig történik valami. A lábam pár nap alatt sokat javult, úgyhogy gondoltam, biztosan nem tört el az ujjam. Végre vettem gyógypacskert, ami nagyon kényelmes, ha azt vettem fel, nem is fájt egyáltalán. Egészen tegnap estig, amikor a lányokkal találkoztam Budapesten, és amikor hazaértem, a vasútállomáson zuhogott az eső. Mivel parafa a papucsom talpa, levettem és bedobtam a hátizsákomba, ami vízálló, gondoltam, mezítláb hazatekerek, de az első lépés után majd összeestem, olyan fájdalom állt a lábujjamba megint. Most kb dagadtabb, mint eredetileg, és eléggé fáj, nem is nagyon tudok rálépni megint. Végül ma megröntgeneztettem és nincsen eltörve, most pihentetem és jegelem. Holnap egész nap érettségi, este pedig programom van, de komolyan, kinek van ilyesmire ideje, mint sajgó lábujj? 

Holnap végre számunkra is vége a tanévnek, délután letudjuk az utolsó érettségit, amilyen mázlim van, az enyém lesz a legeslegutolsó felelet, persze nem engem kell sajnálni, hanem a srácokat. Mindenki átment mindenből, mi jól elszórakoztattuk magunkat közben, nagyon szeretem a kollégáimat, és ez a vizsgabizottság különösen jól sikerült. Hál'istennek kevés magántanítványom lesz a nyáron, most egy pár hétig nagyon, nagyon ki fogom pihenni magam, kicsit nehéz elhinni, hogy most egy időre tényleg vége. 

Vettem repülőjegyet augusztusra Portugáliába, ahol még sosem jártam, és most először nyaralok egyedül. Jó, nem teljesen egyedül, mert látogatóba megyek, de azért sokat leszek egyedül is, ami még mindig nagyon vonz, pont így képzelem el - csak nem tenger lesz, hanem óceán. Utánaolvastam a helynek, és már most látom magam csavarogni. 

8 megjegyzés:

  1. Portugália!!!! <3 Imádni fogod!

    VálaszTörlés
  2. En is ugy gondolom, hogy szeretni fogod :) Amugy meg egyedul utazni csudajo es szerintem eleg joban vagy magaddal ahhoz, hogy jol erezd magad. Meg ez olyan, hogy ha nem akarsz egyedul lenni nem vagy. En voltam mar igy Maltan, Toszkanaban es Kretan. Ez utobbi utazas vegen mar a hostel tulajdonos csajszival meg annak a ferjevel jartam vacsorazni, ja es a legjobb baratjaval aki hivatalosan Gorogorszag legjokepubb fickoja :D Elvezd nagyon!

    VálaszTörlés
  3. Hűűű, Portugália gyönyörű, nem féltelek, szerintem élvezni fogod! :)
    Az óceán viszont elég hideg még augusztusban is, de ha ez nem zavar, akkor csobbanj nagyokat, szuper kiruccanás lesz! ;)

    VálaszTörlés
  4. Egyszer jártam Lisszabonban, és azóta is visszavágyom!

    Három helyen ragadt ott eddig a szívem (ha Budapestet nem számoljuk), Szlovéniában, Lisszabonban, és Malagan.

    VálaszTörlés
  5. Portugalia!❤️ tavaly voltam eloszor, ot napot, azota is visszavagyom! jaj, nagyon jo lesz!

    VálaszTörlés
  6. Anno ket eve, ha nem lett volna meg a papucsom, tul se eltem volna a labujjtoros idoszakom :)
    Remelem hamar rendbejon a tied!
    Ja, es vegul kellett az egy szammal nagyobb meret?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már javul az ujjam, bár persze még fáj. A Birki nagyon bejött, mindenkinek ajánlom, nagyon örülök, hogy megvettem. Nekem 38 és 39 közt van a lábam, elég volt a 39.

      Törlés