2017. június 19., hétfő

La mer

Meg olyan is volt, hogy ma délelőtt idegbetegen ülök a bizonyítványok fölött, és vésem befelé sokszor, hogy "Az elégséges szót közepesre helyesbítettem, dátum, aláírás", és akkor odaáll fölém a már sokszor emlegetett férfi kollégám, és szemrehányóan, már-már felháborodottan közli, hogy ő hívott hétvégén (tényleg hívott, kétszer is, nem hívtam vissza, legritkább esetben hívok bárkit vissza, 2017 van, hívjon üzenetet, meg különben is, random kolléga minek hívogat hétvégén), mert szedett cseresznyét és szeretett volna adni, de mivel nem hívtam vissza, az a cseresznye, amit nekem szedett, mostanra megromlott. Én meg így bambán nézek, hogy mi? 

És komolyan, egy jégcsap vagyok ezzel az emberrel az idióta megjegyzései óta, és olyankor veszi is az adást, de abban a pillanatban, hogy kicsit kedvesebb vagyok vele (értsd: olyan kedves, amilyen kedves mindenkivel vagyok), egyből cseresznyét hoz(na) nekem, de komolyan, neeee.  

Arra vágyom hogy egy egész hétig tökegyedül legyek valami csendes, homokos tengerparton, ne legyen se net, se tinder, olvashassak és napozhassak, legyen a közelben egy kis étterem, ahol bossa nova szól, finom a tengergyümölcseis spagetti és jéghideg a fehérbor, meg legyen egy kis szoba, fehér, finom illatú ágyneművel, ahol hallom a víz surrogását miközben alszom. És egy hétig senki ne szóljon hozzám.

grace lee

11 megjegyzés:

  1. én is erre vágyom, leszámítva a spagettiről a tenger gyümölcseit, és esk h nem fogok hozzádszólni!!

    VálaszTörlés
  2. h a lényeget ragadjam meg:
    lakótársam újként beleszaladt egy srácba a munkahelyén, aki kb minden előzmény nélkül ráírt fészen, és mivel ez lehetett volna fontos szocializálódós cucc, megnyitotta az üzit meg válaszolt is.
    azóta írogat neki a srác mindenféle személyes dolgokat, kifestette a szobáját meg hajnalig fennvolt, hasonlókat, és nem veszi a 'finom' jeleket, h héló, hát nem is ismerjük egymást, próbállak lerázni...
    miután egyik reggel a bejáratnál udvariasan mosolyogva small talkolt vele 2 percet a liftig, ha már véletlen egyszerre értek be, megkereste "csak úgy" egy aji energiaitallal.
    de már kiderült, h minden újcsajjal ezt csinálja, aki gyanútlanul kedves vele... (és hát azok nyilván szeretnének beilleszkedni, nem ismerik a viszonyokat, külön kellemetlen, mikor csak nyersen lehet lerázni egy kollégát.)
    vajon miafrász van a hasonló pasiknak a fejében?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valoszinuleg az, hogy ezek a budösk.k folyton csak nyignak, hogy nincs egy rendes pasi a közelukben, de ha meg valami az, marmint rendespasi, az meg nem kell, mert mindenki a genya rosszfiukra bukik. Ennyi, ilyen egyszeru a vilag, ha a sajat fogalmaid szerint kedves vagy, _adsz_ valamit, dumcsizol, es nem kuldenek el a verbe, akkor automatikusan JAR neked a nö.
      Es egyebkent is hanyas, hogy arra kenyszeritenek az ilyen alakok, hogy a sajat termeszetunket megeröszakolva legyunk durvak es visszautasitoak, csak mert annyira erzeketlenek (vagy ugy tesznek), hogy nem ertenek a finom jelekböl, vagy a jelek hianyabol :(

      Törlés
    2. De ő egy 60 körüli családos ember, most született unokája.

      Törlés
    3. Lehet, hogy maganak is bemagyarazza, hogy ö CSAK egy imadod, es te akkor vagy jofej, ha hagyod magad imadni. Mert ugye nem kepzeled, hogy ennel többröl van szo, te magadtol elszallt luvnya??? (bocs, nagyon ideges leszek az ilyesmitöl :D )

      Törlés
  3. Elég fárasztó lehet (biztos, hogy az) egy ilyen pöcsfej ember😡
    Kitartás, nincs sok hátra!

    VálaszTörlés
  4. Csodalom az onuralmadat..nalam ilyenkor szoktak jonni a cinikus megjegyzesek ami nyilvan nem tul praktikus, ha az ember kollegaja a fogado fel..idegesito ha nem veszik a jeleket.

    VálaszTörlés
  5. Sok lesz az egy hét. De próbáld ki.

    VálaszTörlés
  6. Nemsokára minden olvasód csendben utálni fog a Duna-partos, strandolós, fröccsözős posztjaidért, úgyhogy kitartás :)

    VálaszTörlés