2017. július 17., hétfő

És

Nem tudom, mi van ezzel a nyárral, még sosem volt ilyen rossz szériám akkor, mikor az egyetlen dolgom az lenne, hogy szétpihenjem magam. Ehelyett konyhafelújítok, tanítok egy csomót meg életközépi válságom is van épp. Tudjuk, milyen élethelyzetben vagyok, nem nyüszögök nektek miatta nyolcszázhetvenötödször is. De ma megint annyira elkeseredtem megint a tinder fölött. Mit mond el a mai társadalomról, hogy így keresünk szerelmet, társat, partnert egy életre? Mennyire felszínes ez az egész? Úristen, de komolyan.

Közben igyekszem nem hülye picsának lenni, aki jó dolgában nem tudja, mihez kezdjen. Tudom, hogy szerencsés vagyok, ügyes, jó a munkám és minden király, itt hortyog a frissen nyírt kutyám az ölemben (csak az őt ért bundanyírás-stressz miatt engedtem fel a kanapéra kivételesen), szabadságon vagyok, hétvégén elutazom a legjobb fej csajokkal a világon. De közben meg... Tudjátok.

Na mindegy.

Közben még mindig nincsen konyhám, ami nem tesz jót a közérzetemnek, és nem olyan nagyon gyors a folyamat, de már látom a fényt az alagút végén. A legnagyobb szó, hogy MINDENBEN döntést hoztam, kiválasztottam, megvettem. Ezzel kapcsolatban is kb csak a sült galamb nem repül a számba, ma mondtam ugyanis apunak, hogy megbántam, hogy két medencés mosogatótálcát vettem, mert rájöttem, hogy sokkal szebb lenne, ha csak egy medence lenne, és a másik helyén pedig fa munkalap lenne, úgyis az a rész lesz a tűzhely mellett. Erre azt mondja apa, hogy semmi baj, úgyis a nagynéném is le akarja cserélni a mosogatóját, neki meg pont ilyen kell, majd ez lesz az övé. És fél óra múlva már meg is volt a szép, új, kerek mosogatóm. 

Majd még mesélek. 


7 megjegyzés:

  1. Szerintem az lenne a fura, ha időnként nem lennél szar passzban az egyedüllét miatt.
    Mindenki társra vágyik, akkor lennél hülye picsa, ha állandóan azt nyomnad, hogy ó de szipi-szupi csillamponi az életem... (ilyen nyavogo-affektáló hangot kepzelj hozza 😁). Hátha pont a csajos hétvégén akadsz össze valakivel!

    VálaszTörlés
  2. Kitartas..tuti van srac aki pont ugyanezeket gondolja mint te,a tinderrol, megis ott van. Olellek<3

    VálaszTörlés
  3. Engem nem zavar ha búslakodsz az egyedülléten a blogodon. Én nagyon sajnálok mindenkit aki egyedül van. Pedig sokat nyafogok a gyerekkel való aggódáshalmaz és strapa miatt, meg sokat morgolódok a Férjemmel kapcsolatban is de semmi pénzért nem cserélném el őket.
    Tanácsot adni sajnos nem tudok. Nekem azzal volt szerencsém, hogy egy ideig dolgoztam egy olyan munkahelyen (27-től 33 éves koromig) ahol fiatal korosztály volt a kollégák zöme, nagy nagy cég volt, sok tréninggel, rendezvénnyel, kötelező hétvégi programokkal. Tény hogy meghalni sem volt időnk de töménytelen sok ember talált társra, egy csomó házasság, gyerek lett. Persze válások is később.
    Ezzel annyit akarok csak mondani, hogy ebben az esetben (értsd. munkahelyi ismerkedés) az emberek valamilyen szinten (néha egészen komoly szinten) ismerik már egymást mikor közel kerülnek egymáshoz és emiatt sokféle csalódásnak kisebb az esélye.
    OK a te munkahelyed más (habár egy kedves barátnőm - szintén angol tanár - anno pont a munkahelyén ismerkedett meg, jött egy fiatal új informatikatanár...)
    Mindenesetre nagyon drukkolok hogy jöjjön már egy normális pasi az életedbe!

    VálaszTörlés
  4. Tinder helyett johetne a fess egyenruhas 😉

    VálaszTörlés
  5. Most, hogy a baratnom itt volt, kiprobalhattam a tindert. Te joooooo eg!!!!
    Azt most hagyjuk, hogy mit lattam, tapasztaltam, de a felszinen tul ami igazan megremisztett, hogy mennyire erositi azt a negativ vonalat bennem, amit igyekszem kezelni (itelkezes, gunyolodas, rossz indulat). Ez tenyleg megdobbentett. En is szoritok termeszetesen, hogy utadba tevedjen vegre a megfelelo ur!

    VálaszTörlés
  6. én nem tudom, mit kell ilyenkor mondani, én csak küldök egy ölelést!
    <3

    VálaszTörlés