2017. augusztus 9., szerda

The girl with the dragon tattoo (not)

A múltkor, hogy Gyömbérkének lett karika orrpiercingje, meséltem neki, hogy nekem is volt már kétszer is, nem karika, hanem csak pötty, és hogy mennyire szerettem. Látszik is még a helye, van, aki észreveszi és rákérdez. Azóta sokszor eszembe jutott, és valamelyik nap rákerestem a hozzám közeli tetoválószalonokra, felhívtam egyet, másnap délben pedig már volt is orrpiercingem egy pici, áttetsző kővel. Maga a művelet kb fél percig tart, és 5 másodpercig fáj nagyon, illetve hát annyira, hogy kicsordul a könnyed. Nagyon fura, mert annyira illik hozzám, hogy teljesen természetesnek érzem, és mások is azt mondják, hogy ha azt mondanám, hogy eddig is volt, csak nem tűnt fel nekik, elhinnék. 

Úgy érzem, javult tőle az életminősègem. Régen rengeteg ékszert, bizsut, színes bizbaszokat hordtam, ma vagy semmit, vagy a Freyville gyűrűm, vagy a sokkarikás, orosz eljegyzési* gyűrűm. Fülbevalót, nyakláncot alig, pedig nagyon durva gyűjteményem van. És most ez a pici, csillogó kövecske az orromon pont annyi, amennyi díszítést látni akarok magamon.

*persze nekem ez nem eljegyzési gyűrű volt, csak így nevezik, hogy 'russian wedding ring'.

8 megjegyzés:

  1. Lecci lecci képet!! Én is szeretnék és kíváncsi vagyok a tiedre, ne kell egész arc tudom h inkognitó van, csak na, leeeeci😆

    VálaszTörlés
  2. Ez tök jó :)
    Én hosszas vágyódás után lövettem át a fülkagylóm, ami fáj még hetekkel később is, de nem bántam meg. Lassan kereshetek valami szebb karikát, ha begyógyult végre.

    VálaszTörlés
  3. Tok jo otlet
    Sulikezdeskor kiveszed, vagy maradhat is akar?

    VálaszTörlés
  4. Nekem volt pár évig, borzasztóan fájt, amikor csinálták (vastag a porc az orromban, sztem el is tört) és folyton begyulladt, úgyhogy végül kivettem. De én is sajnálom.

    VálaszTörlés