2017. augusztus 20., vasárnap

BB krém

Elmondanátok nekem, milyen tapasztalataitok vannak BB krémekkel, színezett hidratálókkal kapcsolatban? Mit ajánlotok nagyon, mit nem? 

23 megjegyzés:

  1. én alverdés CC krémet használtam, de az konkrétan egy maszk az arcomon :(

    VálaszTörlés
  2. Garnier Pure Active BB-kremem van. Nekem bejott, bar masik BB kremet meg nem probaltam, sokkal termeszetesebb erzes viselni, mint egy alapozot, viszont cserebe nem tul eros a fedese. Ha nincs tul sok borhibad, es inkabb csak arra kell valami, hogy egyenletesebb legyen a borod, akkor szerintem jo. Viszont pl. a testverem is probalta, neki nagyon csipte az arcat, szoval lehet, hogy erzekenyebb borueknek nem jo.

    VálaszTörlés
  3. Nekem eleg feher bőröm van, amin a body shopos leghalvanyabb bb krém is sárgásnak tűnt, így tovabb kellett ajándékozzam.
    A Paula's choice-ossal elegedett vagyok, nem maszkszerű, könnyed, 30-as spf-fel, ez kicsit viszont dragabb.

    VálaszTörlés
  4. Nekem a Garnier BB kremtol kb 1ora múlva úgy fenylett a képem, hogy szörnyű.

    VálaszTörlés
  5. Astor, Lift Me Up, anti aging BB cream. Nekem bevállt, mondjuk én még a bb krémet is nedves szivaccsal viszem fel, hogy minél könnyedebb legyen. Tartós, nem lesz később sem zsíros a bőrön, 20-as a fényvédelme.

    VálaszTörlés
  6. Nekem is garnier pure active bb krem van, en rendes alapozot nem merek hasznalni, ez ugy latom epp annyit segit amennyit en szerettem volna elerni vele :)

    VálaszTörlés
  7. Pupanak van bb krem+primer egyutt, szerintem tok jo, teljesen elegedett vagyok vele, termeszetesen nez ki az arcom tole

    VálaszTörlés
  8. Én egyetlen olyan hidratálót találtam ami fehér színű és bőrre kenve lesz enyhén "alapozós".Avonos.Nekem nagyon bejött volna,ha az avonos krémektől nem könnyeznék.(pedig nem kenem a szememre)
    Ha érdekel melyik,megnézem a nevét.
    Sajnos más gyártótól ilyet nem találta,pedig igazi lehelet finom réteget csinál csak.
    Ha valaki tud hasonlót,ne tartsa magában.
    Az Alverde-s,nekem sem jött be,valódi maszk!

    VálaszTörlés
  9. A Friss!-nek nagyon jó krémei vannak. A BB antiox kréme nekem bejön. Finom, termeszetes hatasú. Szeretem.

    VálaszTörlés
  10. Nekem az Estée Lauder day wear nagyon jó. Nem maszk, de mégis fed, Van benne napvédelem, jó az állaga és az illata is. A Body Shop teafaolajos kreme is jó, de az picit szárít, és azt hiszem napvédő sincs benne.

    VálaszTörlés
  11. En a bbkrem.hu-rol rendeltem sokáig koreai bb krémet (missha volt a markaja),nagyon bevált,csodasan fedett,25os fényvédővel,aztán vettem L'Oréalt majd Body shopos bb krémet,mindkettőtol egy két hónapon belül melyről jövő,gyulladt pattanásos lett a borom,nem is pattanás inkább apró gyulladt gócok voltak,szerencsére nem volt látványos,viszont fajt, ugyh abbahagytam az összes bb krémet,a koreait se merem megrendelni ujra egyelőre. Azóta max factor alapozó pudert használok csak,ami szépen fed de nincs maszk hatása. Ha érzékeny a borod en a koreai krémek közül választanék, nagyon jó a minőségük,nem drágábbak mint a nagy cegek krémei es mégiscsak ok találtak fel ezt a műfajt...

    VálaszTörlés
  12. La Roche Posay BB kreme! Kipihentnek tunik tole az arcom :)

    VálaszTörlés
  13. Régebben volt a Niveanak színezett hidratálója, az nagyon jó. Én nem használok semmit 36 évesen, mert olyan ügyetlen vagyok, egy alapozót nem tudok felkenni, még sose volt nekem. Kicsit ciki. M

    VálaszTörlés
  14. Nekem a nagyon fehér bőrömre a Nivea legvilágosabb BB krémje jó. Amúgy nem rendeltetésszerűen használom, a zsenialitása abban rejtőzik hogy a piros pattikra kenve este másnap reggelre nekem majdnem teljesen eltünteti a dolgokat. Ebben nagyszerű, másra nem használom.

    VálaszTörlés
  15. végigpróbáltam egy csomót, nekem a legjobban eddig egy folyékonyabb állagú, enyébb fedésű de nagyon természetes hatást adó Body Shopos folyékony alapozó jött be, ő: https://the-body-shop.hu/fresh-nude-foundation-026 teljesen olyan mintha BB krémet használnék, semmi maszk.

    VálaszTörlés
  16. Válaszok
    1. én imádom! sima nappali NIVEA krémmel keverve használom, mert tényleg csak az a célom, hogy egységes legyen a bőrszínem, és nagyon jó, nem maszk-szerű, szépen el lehet oszlatni és egész nap nagyon szép tőle a bőröm :)

      Törlés
  17. Csak koreai BB-t hasznalok, A'pieu cushiont, es Holika Holika Petit-et. Soha nem volt meg ilyen szep a borom!
    A Garniertol turo rudi lettem :(

    VálaszTörlés
  18. Én Lorealos BB kremet hasznalok (csak huvosebb idoben), es mivel bevalt, nem is probaltam mast. Regen is a nappali krememmel egyszerre/osszekeverve kentem fel az alapozot, mert eleg sima a borom es maszknak tunt ha nem higitottam. Ugyhogy nekem tokeletes teli sminkalapnak.

    VálaszTörlés
  19. Ilyen Clinique-t használok: https://www.clinique.com/product/11480/19517/makeup/foundations/bb-and-cc-cream/age-defense-bb-creambroad-spectrum-spf-30#/shade/Shade-02
    De nem az egész arcomra, csak a kritikus részekre teszem és picit fölé púderezek, nekem bevált.

    VálaszTörlés
  20. Én is a koreai BB krémek mellé teszem le a voksom. Sokadjára rendelem - az előttem is emlegetett- Holika Holika BB Petit Watery verzióját (nem sárgás) könnyen fed, imádom. De az Etude House-nak, Misshának, TonyMolynak, Skin Foodnak is biztos vannak. Érdemes kacsingatni a koreai cuccok felé, nekem teljesen új dolgokat hozott az arcápolásomba, sokkal szebb a bőröm és elérhető áron vannak általában. Azóta szinte krémek, lemosók, fátyolmaszkok, tonikok, BB krémek terén az az első gondolatom, hogy a koreai márkák közül kutassak melyik a legjobb.

    VálaszTörlés