2017. szeptember 6., szerda

ne már

Az a baj, hogy mióta elkezdődött az iskola, kizárólag a kajára tudok gondolni. Mindent megeszek, ami a kezem ügyébe akad (ma reggel is egy hatalmas tepsi baracklekváros piskótát raktak ki a tanáriban, hát köszi), és nem igazán tudom, mit kívánok. Így sajnos nem okoz semmi boldogságot/kielégülést, csak ilyen folyamatosan végzett kényszertevékenység. Tegnapra főztem édesburgonya krémlevest, és azt hoztam ebédre, de nem volt jó. Ha valaki megkérdezné, h mihez lenne most ebben a pillanatban kedvem, akkor is azt mondanám, hogy menjünk, és együnk junkot, lehetőleg hamburgert meg sültkrumplit káposztasalátával. Nagyon szomorú vagyok emiatt. Vajon ez majd alábbhagy, vagy most akkor számítsak rá, hogy jövő júniusig gurulni fogok?

11 megjegyzés:

  1. szept-okt ilyen. Feltölt a szervezet kényszeresen. Azt hiszi, hogy meg fogunk fagyni a télen, ezért kipárnáz... :(
    Életemet adnám egy dupla bigmac-ért. Megértelek!

    VálaszTörlés
  2. Folyamatosan burkolnek en is:) remelem alabbhagy ez hamar.

    VálaszTörlés
  3. Azt hittem csak nálam van ez 😮

    VálaszTörlés
  4. Én nem győzök enni adni a vendégeknek. Ma már háromszor töltöttem fel a répatortás tálat, mert folyamatosan kiürül, de minden mást is felfalnak, amit csak kapni lehet!
    Amúgy igen, ez a felkészülés a télre. Kinek mi a vágya...én pl. napok óta csak tonhalra és lindt csokigolyókra tudok gondolni :P.

    VálaszTörlés
  5. Én napok óta kizárólag comfort foodra tudok gondolni, csoki, csipsz, ezek bármilyen verziója... diéta közben különösen jó.

    VálaszTörlés
  6. tanár vagyok én is,és ahogy szellemileg jött a leterhelődés, most jöttem haza a suliból, egyszerűen a szénhidrát szükségletem eszméletlenül megugrott. Én abban reménykedek,ha rendeződnek a napjaim ez újra normális lesz☺

    VálaszTörlés
  7. Basszuskulcs, detto, ma delutan megettem egy EGESZ sutotokot. Viszont minden nap futok.

    VálaszTörlés
  8. én ma vettem sütit, pedig még volt itthon home-made is. #mindmegette

    VálaszTörlés
  9. Köszi, lányok, teljesen megnyugodtam!!! 😁

    VálaszTörlés
  10. Ahh, Milonka, tegnap muszaj volt ennem egy igazi retro hamburgert, mert a posztod után egyfolytában villogott belül nagy piros betűkkel, hogy HAMBURGEEER! :-D

    VálaszTörlés