2017. szeptember 27., szerda

Pff

Valószínűleg sokat elárul a mai napomról, hogy 2 jó dolog volt benne: anyu krumplifőzeléke, meg hogy az unokahúgomnak séta közben megtanítottam az 'A csitári hegyek alatt' című opuszt és elénekeltük jó párszor, a többi kutyasétáltató nagy örömére. A nap többi részéről nem akarok beszélni. Mindenesetre őszintén remélem, hogy a mai nap az elmúlt időszak mélypontja volt, és innen már csak felfelé van út. 

Szombaton lesz Zebegényben tökfesztivál, ami a kedvenc happeningem itt a környéken. Amúgy a hely maga már kinézetre is mesebeli, de valahogy a hangulata is olyan, mintha elutaztam volna valami patent, svájci, folyóparttal kombinált hegyvidékre. És ez a sütőtök-hangsúlyos nap a cuki koncertekkel, a finom kajákkal meg a házi sütőtök-lekvárokkal különösen tökéletes ráhangolódás az őszre. Nagyon kell drukkolni, hogy jó idő legyen, süssön a nap és ne essen, szombaton semmiképp ne.

6 megjegyzés:

  1. Már azt elképzelni is annyira kedves dolog, ahogy nagy átéléssel énekeltek az unokahugiddal, hogy ezért biztosan érdemes volt ma felkelned.
    Kívánom, hogy legyen jobb holnapod. :)

    VálaszTörlés
  2. (szombaton sokáig dolgozom, úgyhogy várhatóan napsütéses idő lesz - legközelebb 21-22-én lesz szabad hétvégém, arra várható a rossz idő :D)

    VálaszTörlés
  3. A falu főterén lesz, ott a templomnál?

    VálaszTörlés
  4. Úgy volt, hogy pont ezen a hétvégén mentünk volna mi is Zebegénybe, de végül korábbra tettük, így most lemaradunk róla. Majd jövőre! ;)

    VálaszTörlés
  5. Ó, erre nagyon szerettem volna menni, mióta tavaly írtál róla, de Balcsin leszünk pont :(

    VálaszTörlés