2019. augusztus 14., szerda

falling leaves

Ülök a fügés zabkásámmal meg a kávémmal a kanapén, pulcsit kellett felvenni, és be is takaróztam kicsit, annyira hűvös levegő jön be a nyitott ablakon keresztül, az eső is esik, eléggé őszi hangulat van. Csütörtökön este, az itthoni premier napján megnézzük az új Tarantino filmet, péntek reggel pedig elmegyünk még nyaralni egy kicsit, tengerpartozni meg tengeri herkentyűket enni, hogy illően elbúcsúztassuk a nyarat. És a sulira is gondolok már, szoktatom magam a gondolathoz, hogy hamarosan pörögni kell, bár még legalább két hét, míg élőben, élesben fogok gyerekeket látni a suliban, mivel nálunk osztálykirándulással kezdenek az osztályok, és nekem nincsen sajátom. Nem mondom, hogy várom, de már el tudom képzelni, hogy hamarosan újra dolgoznom kell - sőt, azt is tudom, hogy jó lesz, van kedvem hozzá. A héten a magántanítványokat is lemondtam, vagy ők engem, pihi van.

Bár még gondolom, lesz hosszú indián nyár, én már kicsit ilyenekre gondolok, hogy úristen, jönnek az őszi andalgások, a süti sütés, a bekuckózás, meg a karácsony! Szóval, azt hiszem, én kipihentem magam.

1 megjegyzés:

  1. Igen ilyennek tünik az ösz, amikor még nincs itt :(
    Persze az sem mindegy, hogy szeptemberi indián nyár aranyló lombokkal vagy novemberi szitáló nyirkos trutyi, torokfájás ès fáradtság a fényhiánytól.

    VálaszTörlés