2013. november 5., kedd

Angol reggeli

ITT megnézhetőek a kész tépkedős és szórólapok, amiken hirdetem magam. Élőben, kinyomtatva (gyönyörű fényes papírra) még szebbek, legalábbis nekem még jobban tetszenek. Ma kiraktam néhány helyre a tépkedőst, de még senki sem jelentkezett, nem is értem. :) Mondjuk ilyen időben... Nézegettem a többi hirdetést ahova kiraktam, és a többihez képest annyira szép, színes, és mégis igényes és letisztult, remélem már csak ezért is megnézik majd. :) A szórólapok tenyérnyiek, egyelőre csak egy helyen raktam ki őket a pultra... Kicsit félek hogy szemétként végzik, nem tudom, van-e értelmük. 

Nem tudom, lejön-e, a grafikus srác a tükörtojást (angol reggeli, ugye) hangsúlyozta, és a lelkemre kötötte, hogy figyeljem meg a borsot rajta (ti látjátok?). 

9 megjegyzés:

  1. Juj, nekem ez nagyon tetszik! :) Tuti ezt választanám a hirdetőtáblán, egyből.
    Borsot nem vettem észre, csak miután elolvastam még egyszer a posztot, aztán megnéztem újra a képet.
    Szép lett! :)

    VálaszTörlés
  2. Én biztosan felfigyelnék rá, fiatalos és vidám!
    (A reggeli ráadásul az egyik kedvenc szavam :) )

    VálaszTörlés
  3. huhh, nagyon szuperül néz ki, tuti feltűnő lesz, remélem csak úgy özönlenek majd a diákok!

    VálaszTörlés
  4. Jó, nemcsak mert színes és jópofa (és a borsot is látom, noha valószínű nem gondoltam volna ennyire végig, ha nem szólsz, mire való a sok kis fekete pötty), hanem mert gondolkodásra is késztet: miért reggeli? csak reggel vannak órák? vagy főleg reggel? vagy aki reggel megy, kaját is kap?és mit jelent a csillag mellette? Szóval rengeteg kérdést feltehet magában, aki meglátja, és ezért biztos felkelti az érdeklődést.

    VálaszTörlés
  5. nekem nagyon tetszik, ezzel ki lehet szűrni az uncsi embereket:) plusz akinek felkelti az érdeklődését, azzal biztos lesz kapcsolódási pont!
    pesten szörnyű hirdetések vannak, de ezt szerintem írtam is.
    a bors nem jön át, de ez csak kulturális különbség, a kolbászhoz vagyunk szokva:)

    VálaszTörlés
  6. Köszi mindenkinek, nekem is tetszik, én nem gondolom amúgy túl, csak remélem, hogy akinek amúgy is szüksége lenne tanárra, annak megakad a szeme rajta, és tépi szépen. :)

    VálaszTörlés
  7. Peeersze, a bors a lényeg, viccelsz?:) Egyébként tényleg ügyes a srác, jó az egész koncepció!

    VálaszTörlés
  8. Szerintem is annyira szuper!

    VálaszTörlés