2013. november 12., kedd

Izgiség

Köszi szépen mindenkinek a tanácsokat, nagyon jólesik hogy ilyen komoly kis online, azonnal mozgósítható tanácsadó csapatom van. Gondolkodom, mire lehetne még titeket felhasználni, hihi. :) Köszi tényleg, nagyon cukik vagytok.

Szóval közben sikerült beszélnem telefonon egy ismerősömmel, aki ebben a suliban tanít, és ő eléggé semlegesen beszélt az egészről, illetve beszélt a jó dolgokról és a nehézségekről is, viszont olyan fáradt volt a hangja, hogy már az sokmindent elárult. Viszont utána beszéltem egy barátnőmmel, aki 3 éve tanít egy általánosban, előtte multizott, és ő (főleg a multihoz képest) kifejezetten szereti. Azt mondja, ő jókedvűen, szívesen megy be dolgozni, míg az előző munkahelyén mindig stresszelt. Szereti. Szerinte ez egy tök jó lehetőség, örömmel el kellene fogadnom, és azt gondolja, hogy én élvezni fogom. 

Mondta, hogy ne felejtsem el, délutánonként legkésőbb 3-ra otthon lehetek (bármennyi órát tudnak adni, úgyhogy nem kell délutáni foglalkozásokat vállalnom), és ott a nyár, 2 egész hónap, mikor lógatod a lábad, és jön a fizu! :) Persze ez a munka más mint amit eddig csináltam, de nekem rengeteg rutinom van, szóval valószínűleg hamar belejönnék. És még a következő nemzedéket is terelgethetem egy kicsit. Nekem sosem okozott gondot sokat dolgozni, és persze anyagi szempontból is sokat számítana, tudnék spórolni, meg könnyebb lenne az egész.

Szóval... Még alszom rá egyet, de most lelkesedem. Igen, és persze próbaidőt kérek, de az az igazság, hogy ha elkezdem, akkor valószínűleg nem fogom feladni. Jujdeizgi!


4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. A feladás mondjuk nem egyenlő a "hát ez egy fos"-sal ;)

    VálaszTörlés
  3. előtte azért fusd át az új oktatási törvényt, vagy kérdezz meg valakit a változásokról. anyu is tanár és rettenetesen megszívták az új rendszerrel, ő pl 4 előtt sose ér haza, pedig egész nap tanít :(

    VálaszTörlés