2013. november 11., hétfő

Supergreen

Azt mondják, holnaptól tényleg itt az ősz.

Erről a szomorkás, nyárbúcsúztató (jól kitolódott, huszon fokok novemberben, imádtam), esős időről mindig Párizs jut eszembe. Kedvelem ezt az időszakot, mikor még szépen, kreatívan fel lehet öltözni, elég egy színes szoknya egy pulcsival vagy egy nyári ruha kardigánnal, egy bokacsizma harisnyával (à la style parisienne), tavaszi (őszi) kabátom meg mint tudjuk van elég, akár a hét minden napjára jut másik. Szóval szeretem. Viszont mostanában megáztam párszor, szóval nem kellene hogy elfelejtsem, hogy mindig legyen nálam esernyő.

Viszont sajnos, ilyenkor hajlamos vagyok rá, hogy szomorkás idő miatt teljesen passzív legyek. Sokszor, amikor hazaérek a délelőtti óráim után, letépem magamról a csinos (és kényelmetlen, no meg vizes) ruhákat, azonnal melegítőbe és pihe-puha bélelt kapucnis pulcsiba bújok, majd tolok egy második reggelit (mert ki emlékszik már a reggel hétkor elfogyasztott müzlire), lehetőleg valami meleget, mint például lágy tojásba mártogatott pirítóst (my kind of comfort food), és bekapcsolom a TV Paprikát, vagy valami más, hasonlóan tartalmas néznivalót. És ha aznap nincsen több órám, akkor ennyi volt az aktivitásom aznapra. 

Ezért muszáj inspirálódni, hogy ne felejtsem el, hogy akkor is, ha kint esik, és a hangulatom nem a legjobb, továbbra sem kell hogy a töltött káposzta legyen a legkönnyebb étel ami a tányéromra kerül, rosszkedv és energiátlanság ellen mozoghatok és lehetek aktív, és nem, nem kell hogy az ősz feltétlenül szürke és kedvetlen legyen. Hanem lehet például csodás smaragdzöld. Íme. 

















Jaizé, képek a Pinterestről.

2 megjegyzés:

  1. Jaj de szépek, a zöld a kedvenc színem. Ide nekem azt a zöld zoknit!:)

    VálaszTörlés