2014. január 26., vasárnap

Hétfő

Csak abban reménykedem, hogy holnapra helyrerázódik bennem a csí, mert úgy órákat tartani hétfőn, hogy nem csak a kölkök, hanem én is nyűgös vagyok és motiválatlan... Hát, sok sikert magamnak. Kitaláltam már, hogy beviszem a Pharrel Williams-féle Happy-t szöveggel együtt az órák végére, had induljon jól a gyerekek hétfője, meg az enyém is. Tényleg olyan kis boldog hangulata van, megmutattam a kicsiknek itthon valamelyik nap, és ők észrevették hogy az egyik (végtelenített) részben megy a Gru2, hát az ő szívük is el lett rabolva azonnal, itt táncikáltunk hármasban, annyira jó volt. 

Aztán holnap még vacsoracsatát is tartunk itt nálam, jön néhány barátnőm, én főzök valami nagyon bonyolultat (nem), eszünk, dumálunk, meg kibontunk egy üveg bort. Muszáj valahogy a szürke hétköznapokból kihozni valamit, különben megőrülök. 


2 megjegyzés:

  1. Rakhatnál minden posztba zenéket. Én ezt sem ismertem meg a minapit sem, pedig őrült, mennyire jók! (Én elég ósdi vagyok. Régen, kamaszkorban szerettem zenét halllgatni, aztán útközben kihalt belőlem, szomorú.)

    VálaszTörlés
  2. erre a végtelenítettre én a múltkor kb fél óráig bambultam és közben néha felálltam táncolni. annyira jól össze vannak kapcsolva és mindig máshonnan indul, hogy el se tudom képzelni, hogy forgatták le,

    VálaszTörlés