2014. február 28., péntek

Boys

Ezt most elmesélem nektek, aztán azt hiszem majd egy idő után leveszem. Nem tudom láttátok-e a Big Bang Theorynak (Agymenők) azt a részét, amikor Raj, az indiai srác végre randizik egy nagyon cuki lánnyal, majd hazamegy, és némi keresgélés után rátalál a lány blogjára, aki persze addigra már leírta hogy milyen volt a randi, és hogy mit gondol a fiúról. Én rettegek ettől a szituációról, és ezért nem is nagyon meséltem a múltkori randiról, gondolom, értitek. 

Még régebben meséltem (meséltem?), hogy van spinningen egy fiú, aki nagyon szép, vékony, izmos, komoly bringás, nagyon szimpi is, például sokat segít másoknak a bringát beállítani, meg sokat hülyül mindenkivel, amúgy csendesnek tűnik. Látásból ismertem már régről, mert ő is kutyás és sokat sétál a blökijével, köszönni is szoktunk egymásnak, de ennyi. A spinningen figyeltem rá fel picit jobban. Mivel a tesója élsportoló (szintén bringás), nem volt nehéz kiderítenem a nevét, megnéztem FB-on (szinte mindent meg tudtam nézni ismeretség nélkül is, én ezt nem is értem, titkosítsátok a profilotokat, szerintem ez fontos, annyi hülye stalker van) és kiszúrtam, hogy van egy lány, aki talán a barátnője, minden FB-os dolgához kommentel, és aztán egyszer láttam is őket együtt, épp ültek be egy autóba. Így el is felejtettem az egészet, a srác foglalt, bár tulajdonképpen sosem bizonyosodott be a dolog. 

Aztán 1-2 hónap múlva volt egy komoly baleset itt Vácon, és képzeljétek, meghalt a lány. Az egész történet sokkoló volt, egyrészt azért, mert egy gyönyörű, fiatal, sportos, kutyás, egyetemista lányról van szó, és őrületes, értelmetlen baleset volt egy hülye fasz hibájából. Másrészt, bár semmilyen ezoterikus, karma, horoszkóp, nem tudom miben nem hiszek egy cseppet sem, én azért is megdöbbentem, mert átvillant az agyamon, hogy hello... sors? Én ezt nem így gondoltam. A fiú FB oldalán semmi nem látszott a dologból, ugyanúgy járt tovább kirándulni, töltött fel fotókat, szóval most már nem vagyok benne biztos hogy együtt voltak, de ez a lényegen nem változtat. Közben úgy alakult hogy máshoz jártam spinningre, nem oda ahova ő jár, mert a jóga is pont ugyanabban a két időpontban van, szóval nem találkoztunk.

Aztán múlt héten csütörtökön itt volt nálam Anais, és megmutattam neki a Dunapartot meg a sétányt, álltunk a kompnál és dumáltunk, és jött a fiú a kutyájával, köszöntünk. Aztán mire hazaértem, bejelölt FB-on, Instagramon, meg mindenütt, és azóta lájkolgatja a dolgaimat (2014, pasik, basszus). Hát ilyen dolgok (nem) történnek velem.

8 megjegyzés:

  1. Ej, hogy nem figyeltem eléggé....

    VálaszTörlés
  2. Awww, várom a folytatást! ;)

    VálaszTörlés
  3. Ezt elolvasva végig hullámoztak bennem az érzések, jó volt olvasni!
    És nagyon kíváncsian várom a folytatást ;)

    VálaszTörlés
  4. A halálesetet leszámítva, ami nagyon szomorú és visszaránt a valóságba, az egész történet olyan tinis. :) Remélem, folytatásos regény lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg tinis, de annyira bírom az ilyen sztorikat :) olyan romantikus kezdet, nem?

      Törlés
    2. Azé' ezen nagyon nevetek: "(2014, pasik, basszus)" :-D

      Törlés
  5. Szerintem is jó kis kezdet lenne, ha mondjuk 20 éves lennék. Egyébként nem hiszem hogy bármi alakulna, és fiatalabb is nálam szerintem úgy 4-5 évvel.

    VálaszTörlés
  6. Ha elég érett, akkor az a 4-5 év nem feltétlenül probléma. Akárhogy is lesz, ez izgi. :-)

    VálaszTörlés