2014. február 4., kedd

There's no place I'd rather be

El kellene egy ideje mennem dokihoz, de szabadságot kellene hozzá kivennem, mert az sztk-ban máshogy nem megy, pedig van beutalóm is. Viszont képzeljétek, nekünk nincsen szabadságunk. Illetve van, nyáron. Úgyhogy ma délután elmegyek a dokihoz, hogy írjon ki egy napra, hogy elmehessek egy másik dokihoz. Őrület, nem?

Mivel amúgy az utolsó (8.) órám előtt lett volna 3 lyukasórám, vettem egy nagy levegőt (nem szoktam szívességet kérni, nehezen megy), és megkértem az igazgatót, hogy had tartsam meg holnap első órában a mai 8.-at. És hazajöttem 11:45-kor. Ahhhh de jó!

Gyorsan beraktam a sütőbe kockákra vágott krumplit, édesburgonyát, gombát, padlizsánt meg fokhagymát, aztán majd ilyesmi lesz belőle (a recept és a kép a gyomber.hu-ról van, isteni, nyálcsorgatós cuccokat főznek, és még a tányérjukat is tudom reprodukálni, mert az enyém is ilyen, mondjuk én az amarántot kihagyom, akármi is legyen az, de lesz benne gránátalma, meg spenót, meg lilahagyma, öntetnek pedig citromos joghurt): 


recept itt
És ettől a főzőcskézős itthonlevéstől ilyen hangulatom lett, küldöm nektek is (Márti, különösképp neked!). Nekem az ilyen pittyputty hangoktól mindig beindulnak a boldogsághormonjaim, úúúgy szeretem (és plusz pirospont a videóért, nagyon tecc). Valamint szerintem ez lesz a nyár szerelmes slágere, és fogok én még valami forró éjszakán egy nagy pohár gyöngyöző aperol&proseccoval a kezemben erre táncolni! Can't wait!

3 megjegyzés:

  1. nekem a video jobban tetszett mint a zene:) a darkos zenei ízlésem miatt, biztosan.
    viszont ami amarántot illeti: én imádom, a kedvenc müzlihelyett müzlim, és bármilyen furcsa, de a szőrös disznóparéj (Amaranthus Retroflexus) puffasztott magjáról van szó a személyében.Innen a neve is és dm-ben már egész olcsón, négyzsázvalamennyiért lehet kapni és nagyon finom és nagyon egészséges szénhidrátszegény kálium, magnéziumforrás, próbáld ki gyümölcsjoghurttal!

    VálaszTörlés
  2. Hát ez a zene tényleg nem darkos. :) Én pont a könnyedsége miatt imádom. Na majd megnézem magamnak ezt az amarántot, köszi!

    VálaszTörlés
  3. Nekem? :) de jó! Köszönöm! :) nekem tetszik, főleg a gondolat a refrénben :)

    VálaszTörlés