2014. március 29., szombat

A tökéletes másolat

Ma végre elmentem vásárolni, mert kongott az ürességtől a hűtőm, nem volt már reggelinek valóm se, meg kaját is kellett szereznem a nyulaknak (más néven a blökinek meg a macsnak). Közben bementem a tesco melletti deichmannba megnézni, hátha találok tornacipőt, tudom, hogy ők árulnak adidast, én meg azt szoktam szeretni. És ezzel a szatyromban jöttem ki: 


Én ismerem azt a cipőt, amiről koppintották, és ez egy tökéletes másolat, nem mondanám meg, hogy nem Converse. Nagyon szép kis letisztult tornacipő, mindenhez fel lehet venni, a tavaszi nadrágjaimhoz tökéletes lesz, és nekem nagyon tetszik hogy nincsen benne cipőfűző. Ja, és a legjobb benne, hogy 3500Ft-ba került, úgyhogy még maradt is keretem, ha esetleg találnék mellé valami színes csodát is. 

8 megjegyzés:

  1. jajj én biztos nagyon konzervatív vagyok, de nekem a nő tornacipőben az olyan ááááá

    (bár ha valakinek jól állhat ever... az csak te lehetsz)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most viccelsz? :) Tavasz van, körömcipőben járjak kutyát sétáltatni meg biciklizni? Majd úgy 50 évesen megfontolom, de most?

      Törlés
  2. És ha már beszólok, tessék az "aki", "ami", "amiről", "aminek", "akit" ésatöbbi elé vesszőt tenni, mert ez nagyon idegel. A hogyról nem is beszélve! Nem tudom, honnan van nálad ez a rossz szokás, ilonka, de ejnyebejnye, komolyan! :D
    (oké, komment szöveglektorálás után törlendő)

    trillian, the grammar nazi :D

    VálaszTörlés
  3. Elképzelni sem tudom, hogy lehet élni tornacipő nélkül. De tényleg. :-)

    VálaszTörlés
  4. Hú, nekem nagyon hiányzik belőle a cipőfűző. Mármint látványban.

    VálaszTörlés
  5. nekem egy db tornacipőm nem volt soha, de ez király, pláne fűző nélkül :))

    VálaszTörlés