2014. március 10., hétfő

Szeretném azt mesélni, hogy vasárnap este korán ágyba bújtam a könyvemmel, jól kialudtam magam, reggel óracsörgés nélkül, kipihenten ébredtem, és frissen, szuperjól indult a hét.

Ehhez képest a bringázás után már nem bírtam enni, egyre rosszabbul éreztem magam, majd végighánytam az éjszakát, még a víz is kijön belőlem, minden formában, ha értitek. Minden izmom, izületem fáj, mint egy jó kis influenzánál, borzalmas a közérzetem, és a szüleim is rosszul vannak. Nem mentem dolgozni, és a dokihoz is alig bírtam elvonszolni magam. Alig élek, fujj. Hát ezt érdemlem?

Szomjas vagyok, éhes, és kávét akarok inni.


18 megjegyzés:

  1. ó, szegény, jobbulást kívánok! :)

    VálaszTörlés
  2. Basszus, jobbulást. Cukros kóla (eredeti) sós ropi. Nem viccelek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kipróbálom holnap, mert ilyeneket kívánok ám. Meg csokifagyit. De csak széntablettát kaptam, meg háztartási kekszet. :(

      Törlés
    2. Igen, chips, ropi, kóla, sorbet fagyi, Győri Édes :)
      A széntabletta helyett én inkább Bolus adstringenst, vagy Smecta port javasolnék, mert sokkal kíméletesebb és hatékonyabb. Gyógyulj meg hamar!

      Törlés
  3. Vírusnak hangzik! Szegény!! :/

    Nekem januárban jutott egy hasonló! Jobbulást! :)

    VálaszTörlés
  4. Most az a módi, hogy ilyen esetben nyugodtan lehet enni és inni, amit kíván az ember, mert legalább gyorsabban ürül a vírus és legalább nem szárad ki. A széntablettával csak "beragasztja" az ember a vírust.

    Azt is olvastam és tapasztaltam, hogy első napokban jót hány az ember, aztán szépen lejjebb vonul a vírus és jól kif... a lelkét. Jaj, de gusztustalan! De mit csináljak, hát igaz. :D

    Rajtam ilyen esetben a legjobban a szénsavtól kikevert coca cola segít.

    VálaszTörlés
  5. Doktor úr, tudom hogy maga ezt és ezt írta fel, de a blogomon a lányok azt tanácsolták, hogy... :)))

    Amúgy ebben, hogy egyél-igyál, lehet valami, mert én nem vagyok benne biztos h nem a kiszáradás az egyik ok, amiért rosszul érzem magam, és borzalmasan gyenge is vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Doktor Urat várjuk szeretettel egy kis továbbképzésre :D

      Az egyél-igyál szempontjából megkötés, hogy ne legyen nagyon rostos, zsíros, fűszeres, és lehetőleg laktózmentes is legyen, mert ilyenkor gyakori az átmeneti laktózintolerancia. Viszont inni, inni, inni, mert a folyadékhiány tényleg tovább rontja a helyzetet.

      Törlés
    2. Jól van, igazad van! :) Nem ideális doktor urat hülyének nézni.

      (((Mondjuk ezt az említett módit magyar nagynevű gyerekkórházban javasolták)))

      Törlés
    3. Félreértesz, én abszolút hallgatok rátok, Rotigotin és Miccentyu tudom hogy nem csak a hasára üt, és abban is tisztában vagyok, hogy a gyakorló anyukák sokszor nagyon profik a házi praktikákban. Doktor úr 80-on felül van, és igencsak ráférne a továbbképzés amit Miccentyu ajánl, nagyon kedves, és szeretjük, egyébként.

      Én, ha el kell majd döntenem, hogy disznó, vagy mű szívbillentyűt ültessenek be nekem, akkor is ide fogok jönni tanácsért! (Ha esetleg van aki nem tudja ezt miért mondom, ajánlom az ide vonatkozó House részt S6E15 megnézésre.)

      http://hogyvolt.blog.hu/2011/08/24/house_6x15_-_maganeletek_private_lives

      Törlés
    4. Azert jo, ha szkeptikus maradsz a magamfajta okostojasokkal szemben, tudunk mi gyakorlo anyak suletlensegeket lovoldozni. Minap irtam le valami hihetetlen butasagot, de adott pillanatban onmagamnak is elhittem. ;)

      Megyek, megnezem ezt a diszno szivbillentyut.

      Törlés