2014. március 6., csütörtök

Life, oooooh life

Mondtam én, hogy ha megérkezik a tavasz, minden rendben lesz, és hát tényleg. Olyanok vannak, hogy
  • tegnap voltam egy nagyon ígéretes fotóművész(nő), egy nagyon kedves barátnőm első kiállításának megnyitóján, és élmény volt látni, ahogy elindul egy karrier. Én tudom, milyen érzés, ha az ember a munkája mellett rátalál arra, amiben meg tudja valósítani önmagát és az ráadásul másoknak is örömet okoz, és nagyon jó látni, hogy van más is, aki rátalál. Ha a belvárosban jártok, nézzétek meg a képeket ti is!
  • az előző hónapban, annak ellenére hogy vettem ezt-azt, sikerült egy egész szép kis összeget félretennem, ezért úgy döntöttem, hogy rágyúrok a dologra, és még jobban spórolok. De kellett vennem szemspirált mert kifogyott (és nekem persze csak a világ legdrágább vízálló szemspirálja vált be), találtam egy gyönyörű csíkos ruhát, meg egy tavaszi pulcsit is, és hát valahogy úgy alakult, hogy őket is megvettem. Viszont kitaláltam, hogy oké, Ilonka, ezek a cuccok tényleg nagyon jók, de akkor játsszunk olyat, hogy most két hétig nem nyúlhatok a számlámon lévő pénzhez (azt leszámítva, hogy a számláim onnan fizetődnek automatikusan), vagyis a rendes sulis fizumhoz, hanem csak a magántanítványaimból kapott pénzből élhetek kaja-, szórakozás- meg mindenféle egyébügyileg. Hát kíváncsi vagyok. Én is szeretnék Excel fájlt vezetni a pénzügyeimről mint annalight, mert én csak olyan hűbelebalázs módjára, érzésre intézem őket, de sajnos nekem annyira közöm nincsen a dologhoz, hogy a múltkor meg akartam kérni a bátyám, hogy tanítson meg az Excelre, de talán elég jól bemutatja a gazdasági ügyekhez való viszonyomat, hogy nem jutott eszembe hogy Excel tábla, és úgy kellett körülírnom, hogy tudod, mikor kis négyzetrácsokba tudod beírni a számokat meg mindenféle infót, és azok összeadódnak a végén. 
  • még mindig nagyon ügyesen csinálom a mozgás - egészségesen kajálás kombinációt, és nagyon jól is érzem magam tőle. Ma viszont azon kaptam magam, hogy a Pinteresten nem tudom abbahagyni a receptek olvasgatását, így úgy láttam hogy itt az ideje, hogy süssek valami finomat. Végül ez az almáslepény született meg, és bár nagyon finom lett, ha megint megsütöm, akkor a karamellt lehagyom a tetejéről, mert szerintem anélkül is zseni lehet. A maradék tésztát pedig csíkokra vágtam, megkentem tejföllel, került rá sonka és sajt, feltekertem, megsütöttem, és hát aaahhhh. 
  • holnap megint színház, Nemzeti: János vitéz. Néhány éve láttam ott az Alföldi-féle rendezést, nem volt rossz, hát most kíváncsi vagyok erre is.


És már megint jön a hétvége!

8 megjegyzés:

  1. ööö, szerintem hiányzik pár link, nem?

    VálaszTörlés
  2. "művésznő" köszöni a megemlékezést (látom gyorsan eltanultad a csajoktól hogyan kell engem cinkelni :))
    amúgy meg: ilyen excelt én is vezettem régen, nagyon hasznos volt, de csak arra volt jó hogy szanaszét frusztráljam magam azon, hogy rendszeresen tovább nyújtózkodtam mint ameddig a takaróm ért (vagyis terveztem, hogy érjen:)) az ötéves tervet, mondanom sem, kell, sosem sikerült teljesítenem. de amúgy nem nagy ördöngösség az excel, a lényeg hogy minden műveletet úgy kezdj hogy = .
    és az az almás süti a sós bundájával…holanp veszek almát. köszi a tippet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kikérem magamnak, én ezt a művésznőzést magamtól találtam ki:).

      Törlés
    2. :D okok. Lehet hogy paranoid vagyok már mert azóta mindegyikük ezzel ugrat.

      Törlés
    3. Ugrat? Én ezt halálosan komolyan gondolom:).

      Törlés