2014. április 12., szombat

Instagram

Nem megy az Instagram (nálatok megy?), és így egy óra alatt kiderült, hogy maximálisan függő vagyok, pffff. Mondjuk gyanítottam eddig is. Álmomban sokszor járok távoli, gyakran egzotikus helyekre, például nemrég voltam anyuval Párizsban (bár ő nem tud róla), és egyszer volt olyan, hogy valami elképesztő ázsiai országba álmodtam magam, ami gyönyörűen letisztult, minimál, modern építészettel rendelkezett, minden fehér és üveg, viszont a háttérben ott tornyosult egy óriási, hegynyi buddha szobor - na és én ott, álmomban is toltam felfele a telefonommal az insta fotókat, hihi. 

De most már javuljon meg kurvagyorsan. 

A mai termés:







6 megjegyzés:

  1. nem megy! az elvonási tünetek már jelentkeznek nálam. :((

    VálaszTörlés
  2. Milyen néven lehet megcsodálni a képeidet? V nem publikus?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Saját néven fut, ezért nem publikus, de ha ide írsz, akkor saját FB-ért/Instagramért/ vagy blogért cserébe szívesen felfedem, csak valamennyire tudjam, ki vagy: angolreggelivacon@gmail.com

      Törlés
    2. szeretném én is csodálni, szépek, színesek, vidámak.. de még blogom sincsen:(

      Törlés
    3. Azért az tudnotok kell, hogy a képeim 90%-át ti itt látjátok, szóval olyan nagy csodát ne várjatok, illetve nem maradtok le semmiről. A másik, hogy az instagram egy zárt rendszer, és az én profilom is zárt, szóval csak aktív instagram felhasználókat tudok beengedni.

      Törlés