2014. április 25., péntek

Naaa

Na. Hát ez van, szomorú vagyok, aludni sem nagyon tudok, éjjel fél 2-kor felébredtem megint, és teljesen felhúztam magam, úgyhogy ilyenkor inkább felkapcsolom a villanyt, és olvasgatok, a reggel viszont emiatt nagyon nyűgös. Nagyon péntek is van, szóval nem volt túl hatékony a tanítás sem, a gyerekek hipernyűgösek, és még van órám. Nyaff. És még a hajam is szar. :)

Az eső is esik (nem tudom, hogy megyek haza bringával, nincs kapucnim). Ma itthon maradok, főzni szeretnék valami finomat, curryt, ugye? Azt már olyan régen főztem. És az ölembe veszem a macskát, megnézek valami filmet, meg lehet hogy alszom is kicsit, pihenek, de jó lesz. 

Remélem holnapra visszatér a napsütés, meg a jókedv belém, szeretnék mindenfélét csinálni, este meg koncertre megyek. A reggelt meg, mint mostanában mindegyiket, smoothie-val indítom megint, annyira jók, most épp a narancs-banán-madársaláta-uborka-gyömbér-menta megy, de már nagyon várom az őszibarackot, a málnát, a sárgadinnyét, meg az összes többi gyümölcsöt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése