2014. május 31., szombat

Detox

Bár tele van a város jobbnál jobb programokkal, hogy csak a Budapest Essentials-t, a Gourmet Fesztivált, vagy a Belvárosi Fesztivált említsem, úgy döntöttem, hogy ma nekem pihenésre, méregtelenítésre és töltődésre van szükségem. Szerencsére régen elmúltak már azok az idők, amikor rettegtem, hogy lemaradok valamiről, mondjuk a Gourmet Fesztiválon nagyon szívesen kóstolgattam volna. Úgyhogy a nap során megittam vagy 3 liter bodzaszörpöt, ebéd után aludtunk egy nagyot a macskával, olvastam, este főztem curryt, a TV előtt vacsiztam, olvasgattam, és ennyi. Jó kis nap volt, pontosan erre vágytam. Holnap meg Wamp, de azt hiszem mindenkinek, főleg a pénztárcámnak az lesz a legjobb, ha nem megyek el.

3 megjegyzés:

  1. A Gourmet Fesztivált kihagyni nekem is szívfájdalom, de hát csak emiatt nem akartam hazamenni :(

    VálaszTörlés
  2. A könyv címéről szeretnék informálódni... :)

    VálaszTörlés
  3. Mondjuk a BelFesztre végül nem jutottam el, de szombaton is sikerült egy reggel 4es hazaérkezést behúzni. Eléggé fájt, amikor anyuék n12kor hívtak, hogy menjek át ebédelni, ellenben a húsleves életmentő volt. :)
    A vasárnapom teljesen kuka lett, de végre tudtam aludni! Én is szoktam kicsit sajnálni a "másnapokat", de végre nyár (?!) van, és annyira jó ez a soksok program ;).

    VálaszTörlés