2014. május 26., hétfő

Szomorú dilemma

Szerintetek mit csinál az ember az egyedi, neki készített, meseszép esküvői ruhájával a válás után? Elajándékozza? Csíkokra vágja? Felgyújtja? Vagy megőrzi, hátha a lánya egyszer majd a távoli jövőben akarja látni anyuci kincseit, mint ahogy én is imádtam ezeket? Egyelőre rá sem tudok nézni. 

10 megjegyzés:

  1. Ha megvan a megoldás szólj. Nekem egyelőre a gardrób szobám legbelső sarkában lóg, elrejtve kb az irhabundám alá. Amikor rendet raktam és szortíroztam, kicsit belehaltam, amikor a kezembe került.

    Btw én gondoltam arra is, hogy beledobom a Dunába amolyan teátrálisan a gyűrűimmel együtt; de azért egy ruha mégiscsak környezetszennyezés.
    Sztem ha lesz lányod egyszer, akkor nem ezt a ruhádat fogod neki megmutatni, hanem azt, amiben majd hozzámész az apukájához, és aki boldoggá tesz.

    VálaszTörlés
  2. Eladtam, de aki megvette, az is elvált, úgyhogy azt javasoltam neki, hogy vágja apró darabokra.
    A második kölcsönzős volt.
    Fel a fejjel, nekem (és másoknak) is a második sikerült!

    VálaszTörlés
  3. Még esetleg olyat tudnék elképzelni, hogy valahogy átalakítani, hogy legyen belőle valami szép, akár hétköznapibb ruha, ezzel is szimbolizálva kicsit, hogy vége, magad mögött hagytad, új élet kezdődik. Aztán lehet, hogy ez nem így működik.

    VálaszTörlés
  4. azt hiszem, én elajándékoznám. tartogatni semmiképpen sem jó, a megsemmisítés még alternatíva lehet, ha attól akár egy kicsit is jobban érzed majd magad.

    VálaszTörlés
  5. Én eladnám. Pénzért. A pénzt meg eljótékonykodnám. Hogy ne nekem legyen valami maradandóm belőle, de valami jó legyen a ruha történetének a vége. (Akár 5000 forint, akár 5 millió, valakinek biztos jól jön.)

    VálaszTörlés
  6. Én nem semmisitenem meg, mert ez csak egy ruha. Számtalan embert ismerek aki nem engedheti meg maganak hogy vasaroljon egy szebb -es ennel fogva dragabb -darabot. Az az ember biztos orulne egy ilyen lehetosegnek. Add el kulfoldre. Es ott dragabban elviszik. Becsben tudok segiteni.

    VálaszTörlés
  7. Én is eladnám, és a befolyt összegből megvenném a könyveket, amiket lenyúlt, elenném jó éttermekben, vagy elmennék belőle nyaralni :) Vagy elajándékoznám, ha tudnék olyan ismerőst.

    VálaszTörlés
  8. Eladás, pénz elajándékozás. Így kellemes emlékek is szövődnek majd abba, ha visszagondolsz rá később.

    VálaszTörlés
  9. én is eladnám, ráadásul olcsón (el se hiszem, hogy ilyet mondok), mert tényleg sokan vannak, akik nem tehetik meg, hogy valami szép és egyedi ruhát vegyenek maguknak, hát micsoda öröm lenne már nekik egy ilyen lehetőség. szóval valaki más örömébe fordítanám a bánatomat.

    VálaszTörlés
  10. Köszi... Egyelőre pihentetem a dolgot, majd ha kicsit lecsengnek bennem ezzel kapcsolatban az érzelmek, tisztábban fogok látni, aztán akármi is lehet.

    VálaszTörlés