2014. június 9., hétfő

Exactly where I'm supposed to be

Tudjátok, féltem az első nyaralástól, úgy értem, az első nyaralástól, amit a férjem nélkül töltök. Nekem ő volt a másik felem, mellette éreztem magam otthon, bárhol is csavarogtunk épp a világban. Nélküle mindig kicsit elveszettnek éreztem magam, és bár igyekeztem jól érezni magam, bárhol is jártam tőle távol, nagyon hiányzott, és úgy éreztem, csak akkor kerülök a helyemre igazán, csak akkor nyugszom meg újra, ha újra együtt lehetünk. Igyekeztem 'letudni' a nélküle töltött kiruccanásokat. Mióta szakítottunk, lassan egy éve, 1-2 bulitól eltekintve nem aludtam másutt, itthon pedig biztonságban voltam, a cuki fészkemben, azok között, akik szeretnek. És féltem az első nélküle töltött nyaralástól, ahol majd eszembe jut megint, hogy egyedül vagyok ebben a nagy világban, elveszett, szánalmas szingli, akit senki nem vár haza. 

De őszintén, a 3 nap során egy pillanatig nem jutott eszembe, hogy bárhol másutt, másvalakivel kellene lennem. Pontosan így volt jó, ahogy volt, nem tudom tovább ragozni amit a lányok írtak (itt és itt), nagyon jó kis balcsis hosszúhétvégénk volt, tökéletes indítása a nyárnak, két okos, jó fej, csupa-szív, csupa-sztori lánnyal. Kisimultam, feltöltődtem, kipihent és csokibarna vagyok, és itthon konstatáltam, hogy csak a szemem mellett, a nevetőráncaimban maradt fehér a bőröm. És nem száni szinglinek érzem magam, hanem önálló, felnőtt, kiegyensúlyozott nőnek, és pont ilyen életet akarnék, ha nem az enyém lenne. Imádtam, köszi, csajok.


6 megjegyzés:

  1. Előtte már ismertétek amúgy egymást, vagy ez ilyen első találkozásos nyaralás volt? Mert akkor az elég merész. :)) De nagyon jól sikerülhetett, szépek a képek is. :)
    Amit a férjedről írtál, hát ugyanezt érzem a mostani szakításom után :(, de szeretem olvasni az ilyen pozitív bejegyzéseket, hogy van remény. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egyszer már találkoztam Rotigotinnal, és ő is egyszer Pillanattal, de P. és én, meg mi így hármasban most először találkoztunk. Azért annyira nem volt zsákbamacska, sok dolgot tudtunk egymásról.

      Igen, lesz jobb, de ezeken a stádiumokon át kell esni. :( hosszú kapcsolat volt?

      Törlés
    2. 4 éve ismerjük egymást és kb. 3,5 évet voltunk együtt. :( De mikor azt gondolja az ember, hogy megtalálta a lelki társát, aztán a másik meg nem így gondolja, az azért tud szar lenni. :( Na, a terápiás blogomat csak elkezdem már hamarosan.

      Törlés
  2. :-)
    (Iden lesz eloszor olyan nyaram, amikor nem jutok el a Balatonra. Ami viszont :-( )

    VálaszTörlés
  3. Nekem is ez volt eleső többnapos program kékszemű nélkül, és amikor Siófok mellett elsuhant a vonat, össze is ugrott kicsit a gyomrom, de utána már eszembe sem jutott semmi siránkozás, egyszerűen csak nagyon jól éreztem magam, biztonságban, nem is gondolnánk, ez utóbbi is mennyire fontos.

    VálaszTörlés