2014. július 8., kedd

Lassú víz partot mos

Tegnap már filozofáltam itt egy sort a randival kapcsolatban (éjjeli baglyok biztosan belefutottak), de aztán rájöttem, hogy nem lehet egy találkából messzemenő következtetéseket levonni, meg hát aludtam is rá egyet, és így kicsit másképp látom a dolgokat. Türelem, Ilonka, türelem, te sem vagy nyitott könyv. A vizslás fiú pedig továbbra is cuki.

Szerintem elkaptam amúgy Pillanattól a hétkor-kelős fertőzést, mert bár voltam a lányokkal fröccsözni este, és utána még persze muszáj volt itthon szöszmötölnöm, így hajnal 1-kor feküdtem le, de 7-kor kipattant a szemem, pedig kivételesen semmi dolgom, és nagyon álmos vagyok. Úgyhogy átköltöztem a kanapéra, és most várom, hogy valaki ágyba hozza nekem a reggelit, mondjuk bundás kenyér ovisteával jó lesz. Azt hiszem, egy darabig várhatok.

7 megjegyzés:

  1. De a lassú vízzel semmi baj sincs, sőt, én azt szeretem a legjobban :) viharok jönnek mennek, hamar elcsendesednek, de a lassú víz mindig ott fog hömpölyögni a maga tempójában... hmmm

    ...kivéve ha globális felmelegedés olyan mértéket nem ölt, hogy kiszárad minden, vagy vmi durva agyatlan rezsim világhatalomra nem tesz szert és kitalálja, hogy minden folyót és vizet szabályozni kell, aztán csak hopp, nem lesz már sehol sem víz ami lassan folydogálhatna (tegyük fel, h nem fog esni annyi csapadék) :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezért is szedtem le a tegnapi elégedetlenkedő bejegyzést, mert akár az is lehet, hogy ebből valami sokkal jobb fog kisülni, mintha elvinne valami forgószél. :)

      Törlés
    2. ja, a forgószél elrepíthet sok csodás helyre (aztán jól földhöz is vághat), de Dorothy is haza akart jönni Óz világából ;)

      jaj ma nagyon megy nekem a sok hasonlat :( (keveset aludtam, unom a munkám, halp)

      Törlés
  2. Az éjszakai bejegyzésed utolsó mondatára reagálva nem, egyáltalán nem tűnsz annak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez igazán megnyugtató, köszi. :)

      Törlés
    2. (Nem akarom egyébként itt a rejtélyest játszani, a tegnap esti bejegyzésben nagyképű, fellengzős p*csának tituláltam magam, akinek senki nem elég jó. Nem mondhatjátok, hogy nincsen önkritikám.)

      Törlés
  3. bassza meg, hogy van szociális életem, lemaradok az ideiglenesen publikus bejegyzésekről :(

    VálaszTörlés