2014. július 24., csütörtök

Reality bites

Tegnap este tartottunk bloggerina író-olvasó találkozót, az író részt Mia, Ivory és én képviseltük, az olvasót pedig M. Gray, akinek jelenleg olyan izgalmas az élete, mint mindhármunké összevetve, mindenki sajnálhatja, hogy nem ír blogot (ugyanitt követelem, hogy írjon, főleg, amilyen kalandok elébe néz hamarosan). A Margitutcakilencben voltunk, ami egy nagyon helyes kis madárcsicsergős, szalmabálás, falusiromantika-hangulatú szabadtéri hely 1 percre a ledurvább belvárostól (Margit híd, budai hídfő), nézzétek meg, ha arra jártok. Nagyon izgi volt először találkozni Miával (Ivory-t és M. Gray-t már ismertem), és mindenkiről megtudni a sorok mögé sejtett sztorikat, imádom a virtuális életem. 

Ezt a dalt pedig szeretettel küldöm mindenkinek, akit szeretek (teljes hangerőt igényel). Különös tekintettel a vizslás fiúkra. 



Ma pedig folytatódnak Molnár Ilonka kalandjai. 

Update: aaaaa, mégiscsak megyek Mario Biondi koncertre, ki jön még? ITT

9 megjegyzés:

  1. micsoda hangszín! fantasztikus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mario Biondi koncertre el kell mennem valamikor, Bécsben volt nemrég, de mire észbe kaptam, már nem volt jegy. Olasz amúgy, és jobb, mint Barry White. És hihetetlen, de fehér, először nem hittem el, mikor megtudtam.

      Törlés
    2. Amúgy a This Is What You Are volt a nagy slágere, azt akartam először berakni, csak azt gondoltam ismeritek.

      Törlés
  2. ez az a pasihang, amitől meg tudok veszni..Woodkidnek is hasonló van, nagyon bejövős.
    a tegnapiért pedig köszi, jó volt látni megint!:)

    VálaszTörlés
  3. Cuki vagy, tökre gondolkozom, hogy kinyitom a titkos blogom, mondjuk meghívósan; egyetlen probléma, hogy 63 bejegyzésből kéne kiszedni a neveket :D.
    Vezetéknevekkel, keresztnevekkel necces :D.

    VálaszTörlés
  4. De engem igen!
    Sztem hétvégén meghegesztem, lesz rá most időm.
    :)

    VálaszTörlés