2014. november 29., szombat

:)))

Nos, képzeljétek, befejeztem, feltöltöttem, véglegesítettem. Olyan érzés, mint mikor leadtam a szakdolgozatomat. Azt csak csendben jegyzem meg, hogy tegnap délben, amikor azt gondoltam, hogy végeztem, jöttem rá, hogy az, hogy nem kötelező, az nem jelenti azt, hogy nem kell megcsinálni, csak kiválaszthatod, hogy melyiket. És ebből volt 4 darab, fejenként 3 oldal, plusz 1 oldalnyi reflexió. Ezt egy nap alatt csináltam meg. 

Tegnap éjjel 1-kor úgy feküdtem le, hogy már csak 1 dolog hiányzott. Ma reggel felébredtem fél 8-kor, és úgy éreztem magam, mint aki mondjuk túrázott úgy 20 órát, vagy összeverték, vagy nem is tudom, teljesen szétcsúsztam, pedig esküszöm, hogy csak a portfólióm írtam. A pasim még aludt, úgyhogy felvettem a futócuccaimat, sapkát-sálat-kesztyűt, fogtam a kutyát, levittem a parkba, és egy órát futottam, ágakat dobáltam, kutyákat simiztem, zenét hallgattam, és ez teljesen kitisztította a fejemet. Aztán hazajöttem, reggeliztünk, majd beleültem egy kád illatos forró vízbe, és olvastam egy órát. Felöltöztem, megszárítottam a hajam, nekiültem, és egy óra alatt befejeztem.  

Ezzel visszakaptam az életemet, bár biztosan eltelik 1-2 nap, míg felfogom. Amúgy egy csomó minden izgi történt, majd mesélek, de most sürgős csavarognivalóim vannak, hetek óta nem láttam Budapestet.

anna deegan

5 megjegyzés:

  1. Gratulálok, szerintem a legédesebb a munka utáni pihenés, amikor tényleg nagyon megérdemli az ember. :-)

    VálaszTörlés
  2. Ügyi vagy! Bár már én tartanék a végén...

    VálaszTörlés
  3. eljen-eljen :))) most johet a december! :)

    VálaszTörlés
  4. aucs, eltűnt amit írtam... :D

    szóval együttörülés, meg tessék kiélvezni, hogy ilyenkor a végén rohadt büszke magára az ember, pihekönnyűnek érzi magát + hirtelen a sima hétköznapok is sokkal szabadabbnak tűnnek ugye... (summázva.)

    VálaszTörlés