2014. december 1., hétfő

Eső

A pasim egy kicsi, második emeleti lakásban lakik. Reggel még aludt, mikor felkeltem készülődni, de mire készen lettem a fürdőszobában, már a kávét főzte. Megreggeliztem, vettem a kabátom meg a táskáimat, kiosztottam a puszikat, és elindultam. Lent pedig a legkomolyabb meglepetésként ért, hogy zuhog az eső. Nem tudom miért, de ez a lakás valahogy annyira el van szigetelve, pici meleg fészek, hogy ha nem lépek ki az erkélyre, fogalmam sincs, mi újság kint, akár a 3. világháború is kitörhetne kint, szerintem mi akkor is nyugodtan, mit sem sejtve néznénk egyik Dextert a másik után. Úgyhogy úgy indult a napom, hogy jól megáztam.

Ezt a táskát vadásztam tegnap, a Fércművek kismadarat én raktam rá. 


Szombat reggel, futás kutyával. 


Ezt a pasimtól kaptam, és aznap Violet is feltette instagramra, hogy ugyanilyet evett, ennek mennyi esélye van?

5 megjegyzés:

  1. úúúú ezmiez? de megenném most!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű táskát választottál! A Dexter pedig az egyik legjobb sorozat, kíváncsi vagyok mit szólsz majd a befejezéséhez :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) ugye? A Dextert én már láttam, viszont a pasim még nem, úgyhogy én tisztában vagyok a végével... Ami sajnos kiborító, sőt, kritikán aluli. :)

      Törlés
  3. hát, de nem csak a desszert, hanem csomó más is! a múltkor észrevettem pl, hogy neked is van ilyen pink pom-pom szélű h&m-es párnahuzatod. már meg sem lepődtem :)

    VálaszTörlés