2015. február 17., kedd

Tavasz

Hétvégén jó sokat kirándultunk. Pénteken bicajozni voltunk, meg edzettem is, aztán elmentünk iszogatni a barátainkkal. Sikerült az egyik helyen botrányos kiszolgálásba belefutnunk, én nem értem, miért olyan nehéz mosolyogva, kedvesen csinálni ezt a dolgot, meg esetleg 5 percenként körülnézni, hogy nem kérnek-e a kedves vendégek még valamit - kihozták az első kört, aztán soha többé nem jött felénk a hölgyemény, biztosan úgy gondolta, hogy egy teával jól elleszünk pár órán keresztül.  Nem voltunk el, ellenben leléptünk egy másik helyre.

Másnap 8-kor keltünk, 9-kor már Nagymaroson voltunk a kutyákkal, szép idő volt, de nagyon fújt a szél, csavarogtunk egy csomót, fényképeztünk, a blökik fürödtek, nekik már, úgy tűnik, beindult a strandszezon. Aztán beültünk a Kis Franciába, ami a kedvenc kávézónk a környéken, ittunk teát meg helyben készült péksütiket, majd kirándulgattunk még egy kicsit. Ebédelni beültünk a Maros étterembe a parton, mert megtaláltam a 10 legjobb vidéki étterem listáján, és annyi év után ki kellett próbálni megint. Hát, maradjunk annyiban, hogy a kilátás valóban csodálatos. Kb ennél a pontnál, mikor a sokadik fiatal párocskát láttuk érkezni esett le, hogy Valentin nap van, és a mi programunk is szépen illeszkedik a sorba, pedig eszünkbe sem jutott, mindegy is volt. Délután aludtunk, filmeket néztünk, én tanultam fényképezni, majd aludtunk megint. 

Vasárnap délelőtt megint kirándultunk, ezúttal két másik párocskával és három kutyával Kismaroson, készítettem egy csomó jó fényképet. Aztán hazaautóztunk, ebéd után csináltam gesztenyepürét házi tejszínhabbal, bevettük magunkat a kanapén takarók alá, és ki sem másztunk onnan, csak este, tele a kirándulások meg a baráti beszélgetések élményeivel, mozgással, napsütéssel, széllel, sok-sok friss levegővel, filmekkel meg gesztenyepürével. Tökéletes volt a hétvége, jöhet a következő.


homokos part! annyira süttetem majd itt a hasam nyáron! és az ott Visegrád

beach boys

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése