2015. március 12., csütörtök

Március 15.

Ma reggel nagyon nehéz volt kibújni a meleg takaró alól, pedig magamtól ébredtem. Tegnap csak fél órám volt otthon suli után, aztán rohanhattam is a vasútàllomásra, be Budapestre. És ma megint jönnöm kell. Szeretem ezt a jövést-menést, élvezem a pörgést, de kicsit fáradt vagyok, kérek sok kávét, tegnap délután még az is kimaradt valahogy. Mondjuk a villamoson, meg a Nyugatiban sietve már úgy éreztem, hogy nincsen korán, hiszen úgy tűnt, az egész város ébren van és siet a dolgára.

Mivel holnap áramszünet lesz a suliban, ma tartjuk meg az ünnepséget, de mivel Budapestről jövök, nem sikerült ünneplőben jönnöm, a szép, vasalt, fehér ingem a sulikarácsony óta otthon unatkozik a szekrényemben. Majd megpróbálok hazaugrani még az ünnepség előtt, vagy ha minden kötél szakad, megkérem aput, hozza el a blúzom a suliba. Esetleg bízom benne, hogy a mellemre tűzött eper annyira illik ehhez a tavaszi ünnephez, hogy mások szerint is kiváltja a kokárdát. 




8 megjegyzés:

  1. hát, majdnem piros-fehér-zöld, úgyhogy szerintem igen :)))

    VálaszTörlés
  2. Helló! - Kérdezhetek remélem. :))
    Eltérek a témától. Kérdezősködni szeretnék kicsit.
    Rotigotin kisasszonnyal mi a helyzet, visszatér a blog világba? :)
    (Úgy rémlik, emlékszem, hogy volt róla szó, hogy márciusban vissza tér, lassan itt az idus, szóval hiánycikké vált nálam is, de szerintem mások is hiányolják.)

    Másik kérdés, mi a véleményed erről? (Csak eszembe jutott most így ide tévedve. Tudom, cikk-cakk kérdések, de csapongok kávé alvás nélkül, kávéval feltöltve.)

    http://hvg.hu/itthon/20150312_Marcius_15_Egy_vaci_tanar_maskeppen_emlek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Roti a napokban vizsgázik, ha erre jár, gondolom, majd válaszol neked. :)

      Cikk: egyrészt szerintem ha így érzik, akkor joguk van hozzá, igazuk van, de ezek a dolgok nem ilyen egyszerűek vagy fekete-fehérek, az eset szerintem azt demonstrálja tökéletesen, hogy Magyarországon iskolavezetőnek lenni a világ legnehezebb dolga.

      Törlés
    2. Köszönöm a válaszokat! :)

      Egyetértek, teljes mértékben.

      Törlés
  3. Szia Zalán! Március 18n visszatérek a bloghoz, aznap van a (most már!!!!) utolsó vizsgám. Köszönöm az érdeklődést, tök jól esik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drukkolok, sok sikert! A szerencse is elfér gondolom. :)

      Nincs mit, ez szerintem természetes.

      Törlés