2015. április 6., hétfő

To tell you the truth

Teljesen magam alatt vagyok egy ideje. Mondhatnám úgy is, hogy árnyéka vagyok önmagamnak. Nyűgös vagyok, rosszkedvű, össze-vissza eszem minden szart, legfőképp édességet, tudatosan megveszem a salátát, elhelyezem a hűtő frissen tartó fiókjában, majd amikor totálisan összeplöttyedt, felbontás nélkül kidobom. Napi tizenórákat alszom, fáj a hátam, de megmozdulni nem vagyok képes, se jóga, se edzés, csak a fenekemet növesztem. Április 20. a szakdolgozat határideje, és bár már agyalok rajta, még nem sikerült megnyitnom a fájlt (jó, mondjuk nem nulláról indulok, a nagyja csak összeollózás és kiegészítés lesz, de akkor is). Írás helyett (két alvás között) egyik könyvet olvasom ki a másik után, de mivel mással kellene foglalkoznom, ez sem ad sok örömöt, inkább csak bűntudatot. Bunkó vagyok és flegma azokkal, akik közben minden kívánságomat lesik, semmi se jó, olyanokba kötök bele, hogy de én nem ezt akartam volna reggelizni, és komolyan meg vagyok sértődve, hogy mit találok a tányéromon kvázi nyusziformában elrendezve. A rosszkedvemet pedig teljesen logikus módon drága és szükségtelen tárgyak megvásárlásával próbálom enyhíteni, és aztán borzasztóan csodálkozom, ha nem érzem magam tőlük jobban, a számlámon pedig egyre kevesebb pénz található. És sajnos nem napokról beszélünk, mert hetek óta tart ez az érthetetlen állapot. Egy pillanatig nem figyeltem oda, és undok, lusta hisztikirálynő lett belőlem. Nem, nem vagyok depressziós. Nem tudom mi van. Nem vagyok a helyemen. 

12 megjegyzés:

  1. Ki kell találni, miben nem vagy a helyeden, és máris jobb lesz. <3

    VálaszTörlés
  2. én is ugyanezt érzem napok, hetek óta. Nem vagyok depis, de valahogy mégsem jó igazán semmi:(

    VálaszTörlés
  3. jaj :( ha nem magadról írtad volna, azt mondanám, micsoda gyönyörű definíció! tökéletes leirata annak, hogy mikor, milyen esetben célszerű coachot keresni/találni.

    Így inkább csak azt mondom, ismerem, lehetetlenül szar állapot - és hogy keress valakit, aki segít átlendülni! Nem azért, mert egyedül nem lehetséges - csak segítséggel gyorsabb, kényelmesebb, hatékonyabb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Hát örülök, hogy legalább szépen meg tudom fogalmazni, mi bajom van. :) Nem olyan könnyű segítséget kérni. :(

      Törlés
    2. igen, tudom (de azért csak biztatlak rá)

      Törlés
  4. te legalább könyvet olvasol és nem binge 9gag-ezel :)
    (de egyetértek, kell valakit keresni, aki segít, mindegy is, hogy hívják, coach, pszí...)

    VálaszTörlés
  5. Én 2 hó alatt 8 kilót szedtem fel, és ugyanez a bajom... kapuzárási pánikom van, néha rombolnék, néha eldobnék mindent és mindenkit, néha lázadnék, néha kilépnék az eddigi életemből. Semmi sem kerek max. pillanatokra, nem tudok semminek csak pár percig örülni. Ismerős dolgok ezek, amikről írtál.

    VálaszTörlés
  6. Az össze-vissza evős nyűgösség rajtam is rajtam van már egy ideje...talán az időjárás. Én erre fogom. :)

    VálaszTörlés
  7. Bocsánat, nem szedsz te fogamzásgátlót? (a nemtom milyen ring - hüvelybe feltehető gyűrű is annak számít!!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre nem tervezem ezt az infót itt megosztani a blogomon, de maradjunk annyiban, hogy nem innen fúj a szél.

      Törlés