2015. május 21., csütörtök

Aha

Asszem ma volt a kezelhetetlen, göndör frufru világnapja, köszi, eső. Egész nap vizsgáztattam (de ma már nem a csodás ebédelős típusút), aztán meg próbáltam aludni, esőben mi mást lehetne csinálni, de nem tudtam, csak nyűglődtem. Elgondolkodtam a múltkor azon, amit Lenszi írt, hogy Marcel azt mondta neki, luxus, hogy a hangulatunk az időjárástól függjön, és tényleg.  De ez van, én egy másik ember vagyok szép időben. Mennyivel szebb az élet, mennyivel több dologhoz van kedvünk, ha süt a nap és meleg van, mint ebben a hányás időben? Még csak pasim sincs, akivel ágyba lehetne bújni ilyenkor, akkor persze nem panaszkodnék.

Jó kis terveim voltak a hétvégére, például kitaláltam, hogy pénteken elmegyek kicsit mulatni ide, aztán szombaton lehet bringázni a Dunakanyarban, fotózni, úszni, megejteni az év első napozását a parton, főzni, este iszogatni, szóval olyan igazi nyári hétvégét tartani, erre esőt mondanak egész hétvégére. Hát jó.

5 megjegyzés:

  1. Amig ilyen klassz ruhaban (szoknyaban?)kavezol, semmi ok a csuggedesre!
    (Szivesen megpuhaznam azt a macskat)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ruha! Köszi!:) A macska bármit megtenne, hogy valaki folyamatosan simogassa, ha gondolod, bemutatlak titeket egymásnak. :)

      Törlés
  2. Én a szerda esti esőt még egészen élveztem. Oké, hazaértem a vihar előtt még, úgyhogy már csak az jutott belőle, hogy friss levegő volt. És pont szerdán cseréltem ágyneműt és marha jó volt úgy lefeküdni, hogy alulról-felülről jött a finom friss illat, frissen mosott ágynemű pihe-puha-illatosság és esőillat <3
    Tegnap már nem kedveltem én sem annyira :( És hétvégére hintaágyban olvasgatást terveztem (mint az új hobbim megvalósítása :P).
    Lehet, hogy luxus (a végén még kiderül, hogy tök nagylábon élek), de engem is erősen befolyásol az időjárás :(

    VálaszTörlés