2015. július 29., szerda

lovelovelove

Tegnap este csajos főzőcskézést, iszogatást tartottunk egy egyik barátnőmnél, tengeriherkentyűs, zöldséges rizottót csináltunk, megittunk egy csomó gin tonicot, és kibeszéltük, ami a szívünket nyomja. Elképesztő, hogy ezek a csajok több, mint egy tízessel fiatalabbak nálam, és mégis ennyire érettek és nyitottak minden témára. Nagyon jólesett kibeszélni magam. 

Ma délelőtt 10-kor fodrász időpontom volt, kicsit megigazíttattam a hajam, már nagyon ráfért egy professzionális vágás, mert anya néha megigazítja, de csak kábé egy bilit rak a fejemre, és azt körbenyírja. A fodrászom egy nagyon helyes fiatal srác, mondjuk volt egy pont, hogy azt hittem, nullás géppel húz egy csíkot a fejemen, ugyanis véletlenül kiszaladt a számon, hogy kezdek stresszelni, hogy már csak egy hónap van a nyári szünetemből - itt megállt a kezében az olló, és láttam a szemén a tükörben, hogy jobb, ha befejezem a témát, de aztán csak azt mondta, irigyli a problémáimat. 

Aztán besöpörtem Budapestre és Pillanattal ebédeltem, már olyan természetességgel nyomatjuk ezeket a csivitelős randevúkat, ebéd, meg egy pohár bor, mintha világ életünkben ezt csináltuk volna, pedig még csak egy éve ismerjük egymást. Aztán volt még egy randim, a pasimmal - 45 percre tudtunk csak összefutni, beültünk a Lotz-terembe, rendeltünk egy kávét, simogattuk egymás kezét (meg ami a nyilvános körülményekbe belefért), és úgy viselkedtünk, mint két megszeppent tini, nekünk amúgy is kell még mindig egy pici idő, míg feloldódunk, nagyon az elején vagyunk még ennek az egésznek. Hétfő reggel óta nem találkoztunk, és ez a 45 perc enyhén szólva nem volt kielégítő, mikor konkrétan jobban hiányzik a másik, mikor elváltok, mint a találkozás előtt, de persze közben iszonyú jó. A hosszúhétvégét itt töltjük nálam, most fog találkozni a családdal - az az igazság, hogy én még egy szóval sem említettem őt itthon. Persze tutira sejtik, hogy férfi van a dologban, mert egy csomót alszom nála, meg a Balcsi, és alig vagyok itthon, mióta ismerem, de a családom maximálisan tiszteletben tartja a privát szférám, ha én nem mondom, ők nem kérdezik, pedig biztos vagyok benne, hogy kilukad az oldaluk. Na majd most hétvégén lehull a lepel. 

Ezt pedig ma a nyolckerben találtuk Pillával, szerelmes vagyok Budapestbe.


10 megjegyzés:

  1. Huuu, ez ott van tolunk nem messze, de nekem nem tetszik :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sztem jopofa h nem egy ocsmany tuzfal van ott puceran, hanem egy szep rajz :)

      Törlés
    2. A színek tetszenek, maga a rajz nem, bár így fotón tényleg jobban hat, mint az életben.

      Törlés
    3. Nem iiiis!:) Szerintem tökéletes, nagyon tetszik. Nem vagyunk egyformák!:)

      Törlés
  2. Korábban:

    https://www.google.hu/maps/@47.494084,19.074574,3a,75y,195.26h,91.35t/data=!3m6!1e1!3m4!1sT6kW31ImYQXfDlvYabPrjw!2e0!7i13312!8i6656

    VálaszTörlés
  3. szerintem is nagyon szép, sokat dob a környéken :-)

    VálaszTörlés
  4. Keressetek rá Kazincbarcikára, Kolorbarcika néven. Itt lakom, mindenhol ilyenekbe botlok,imádom :)

    VálaszTörlés