2015. július 20., hétfő

Champagne, mademoiselle?

Nem sokat kommunikáltunk a 2 nap alatt, mert nekem elég hamar lemerült a mobilom, és  bár a helyen, ahol többször kajáltunk voltak olyan kedvesek, hogy feltették töltőre a telefonom, ez a két nap most nem a telefonok nyomkodásáról szólt. De azért néha írtam 1-2 sort, ő pedig megírta, hogy mizu, vagy hogy mennyire hiányzom neki. Aztán péntek este jött egy üzenet, hogy nem akar most ezzel stresszelni, és nem kell azonnal válaszolnom, tudja, hogy még csak a 3. randinkon vagyunk túl, de a barátai elhívták augusztus elejére egy egy hetes francia csatorna-hajókázásra egy ismerős bácsi hajójára, ahol saját szobánk lenne, és mindenféle szép helyen megállnánk körülnézni, és csak az útiköltséget meg a kaját kéne fizetni, és hát lenne-e kedvem. Nekem pedig egy pillanatot sem kellett gondolkodnom, hogy tudjam, van kedvem. Úgyhogy két hét múlva megyünk hajózni meg pezsgőt kóstolni Champagne környékére. 

Én csak kapkodom a fejem, az élet annyira furcsa.

13 megjegyzés:

  1. Na, és jó az Isten lábát fogni? :D

    VálaszTörlés
  2. Hihi, hát ez nagyon-nagyon vicces. Tavaly én mentem így nyaralni, most Te. Szuper lesz, és megérdemled, hogy a vágyott kalandok megtaláljanak ;). Fotózz sokat ;)

    VálaszTörlés
  3. ez szuper :) én tavaly hasonlóképpen derült égből kerültem a Francia Riviérára lakóautóval, csak engem a barátnőm hívott beugrónak és életem legjobb nyaralása volt.

    VálaszTörlés
  4. csak nemrég kezdtem olvasni az ilonkalandjaid, de úgy látom, a legjobbkor :) csúcsszuper napjaid vannak! (Bánkot én is imádom)

    VálaszTörlés
  5. Uristen, ez annyira szuper!! Jo nyaralast!

    VálaszTörlés
  6. De jó :) Nagyon várom az élménybeszámolót :)

    VálaszTörlés
  7. ez olyan, mint vmi tündérmese, annyira szuper, nagyon örülök neked! :*

    VálaszTörlés