2015. augusztus 17., hétfő

Okay

A pasim az indulásom előtt 10 perccel lemondta a randinkat, ráadásul úgy, hogy igazából azért hívtam, hogy esik-e az eső Budapesten (muhaha), bringával menjek-e, mit vegyek fel, és akkor, kvázi egy elejtett félmondatból derült ki, hogy neki nem olyan jó ma. Oké, volt rá jó indoka, de ezt miért nekem kell belőle kihúzni? 

Indulatból elvittem sétálni a kutyát (persze mielőtt leraktuk, megígértem, hogy nem haragszom, és holnap találkozunk, de akkor is, na), a házunktól 20 méterre jött szembe a vizslás fiú. Kicsit dumáltunk, jobb kedvem lett, aztán jártunk egy nagyot (csak én meg a kutya, vizslás fiú jobbra el). 

Séta közben írt Jude Law, a szupercuki fogorvosom, hogy mizu, aztán némi smsezés után odáig jutottunk, hogy van-e kedvem találkozni vele szerda este megbeszélni az élet nagy dolgait. És hát van. 


11 megjegyzés:

  1. ? Es ha nem hivod,nem derul ki? Ez igy eleg fura.

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. dehat szerintem ez eppen hogy jo, hogy nem akarta volna lemondani, pedig nem volt neki tul jo. aztan kiderult, hogy meg nem indultal el, ma tudtok talalkozni, fontos dolga lett volna. vagy nem? nemtom.

      Törlés
    2. Gyömbérke pozitív gondolata nem akármi, nézd ilyen szemszögből :)

      Törlés
    3. Amúgy teljesen jogosan mondta le, ezzel semmi baj nem volt, és igazából cuki, h a dolgánál is fontosabb lettem volna, csak miért nem szól?

      Törlés
    4. Szóval gyömbinél a pont. Én is meg vagyok ám döbbenve a tőle szokatlan pozitív világszemléleten.:) <3

      Törlés
  3. Nekem randit az egesz eletemben kizarolag igy mondtak le. Hogy en telefonaltam h.akkor indulok es stb. Es vagy nem jo most vagy NULLA VALASZ. Ilyen nulla valasznal persze szakitani is szoktunk igy, hogy evvel az utolso sms-el. MINDEN pasi igy dobott hogy egyszercsak ignoralta a hivast/sms-t. Az elejen parat kuldtem, aggodtam, a masodiknal mar tudtam h.azt jelenti ne keress tobbet.

    Ezt nem Ilonkanak hanem macskasnak irom h.ez egy letezo dolog. Mind magasan kvalifikalt, normalis ember. En pedig nem hisztizem soha, nem ezt probaltak elkerulni. Soha nem veszekszem. Kussban vegighallgatom es ennyi. Ez a remalom szakitas.

    VálaszTörlés
  4. ...viszont legalább nem kellett küzdened a tegnapi özönvízzel és kaotikus állapotokkal, ahol bringa helyett kivételesen a szörfdeszka/csónak volt az adekvát közlekedési eszköz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De tényleg, igazából áldom az eget, h így alakult, nem is tudom, h hogy oldottuk volna meg a budapesti kavarást.

      Törlés