2015. november 18., szerda

Chill, hair

Van most egy kis csend meg nyugi, szuper. Mondjuk ez az az időpont, mikor készülnöm kellene az órákra, fénymásolni, felhívni a szülőket, hogy ügy van a gyerekkel, kérni időpontot a fodrásztól, kozmetikustól, pszichológustól, de ilyenkor leginkább nem akarok semmire gondolni, csak nézni ki a fejemből és csak nézegetni a Pinteresten a szép képeket, lehetőleg kajákról, lattékról, szép ruhákról. Kikapcsolni. 

Valamelyik nap eszembe jutott, hogy kicsit megnövesztem a frufrum, és levágatom a hajam, mert most már tényleg hosszú, de nagyon vékony szálú, és nincsen értelme tovább növeszteni, mert egy fél napig szép, aztán totál összeesik. Mondjuk szeretem így összefogva, frufruval, de lehet, hogy volna kedvem változtatni. 

Na és a következő éjjel azt álmodtam, hogy voltam a régi fodrászatomban, a Hairclub-ban (most már nem így hívják őket), és Gepárd (az egyik széttetovált tulaj) kurvajó, rövid,  kicsit rétegesen vágott hajat vágott nekem. Annyira jó érzés volt álmomban, hogy felébredtem, és kész voltam, hogy jó, akkor legyen így. :)








Nekem egész sokáig volt rövid hajam, de túl "fiúsnak" éreztem, ez pl én vagyok: 


De most ennél picit hosszabban, oldalfrufusban, hullámosabban, bohóbban gondolkodom. Aztán lehet, hogy nem lesz rövid, még bármi lehet.

3 megjegyzés:

  1. Jaj, de szeretem, haj téma! :-) Úgy nézem hasonló típusú a hajunk, szóval ne fogd vissza magad, hogy mi lesz az eredmény! :-)

    VálaszTörlés
  2. szerintem ha valaki alapvetően nőies, akár öltözködésben akár viselkedésben, testalkatban, bármi, akkor akár twiggy haja is lehet, akkor sem lesz fiús a hatás :) úgyh ezen ne aggódj!

    VálaszTörlés