2015. december 5., szombat

Let's lose our minds and go fucking crazy

Csak kitaláltam  végül az órákat, jó lesznek szerintem, kezdek megnyugodni. Beviszek a második óra végére egy számot levezetésül, és a mostani hangulatom szerint ezt választanám:
 


De persze egy egyházi iskolában ilyen szöveggel ezt nem lehet:). Viszont ha levizsgáztam, akkor el kell menni táncolni* (nem úgy, mint a múltkor, hanem tényleg), és akkor erre a számra mindenképp akarom rázni. Ki tart velem?
Ma reggel fél 6-kor keltem (az már egész jó), teljesen kitakarítottam (már vagy 2 hete nem), elmentem vásárolni és nekiültem a feladatoknak.  

*Tudtok mondani olyan helyeket Bp-en (Mara, Ivory, Mia, mindenki más, aki időnként party animal), ahova érdemes menni, ha az ember táncolni szeretne?

3 megjegyzés:

  1. Hát persze, hogy menjünk táncolni. Erre várok ezer éve. :-)

    VálaszTörlés
  2. Őszinte leszek: nem.
    Én egyáltalán nem találtam még olyan helyet pesten, ahova szívesen mennék táncolni. Vidéken megvolt a kis helyünk, ahova szerettünk menni, igényes hely igényes emberekkel és mindig jó zenével - na ezt még itt a nagyvárosban nagyon keresem.
    Ha úgy alakul az este, hogy mégsem bírunk a fenekünkön ülni, akkor általában Instant lesz belőle - amikor bemegyek alkoholgőzösen, akkor még oké, aztán ahogy kezdek józanodni, úgy válik egyre visszataszítóbbá az egész és végül mindig az lesz, hogy kb 2 óra táncolás után egymásra nézünk: mit keresünk mi itt?! és elmenekülünk
    Mostanra már nagyon elég lett abból a helyből, az utóbbi pár alkalommal az Ötkertben voltunk - egy fokkal jobb, de ezt se ajánlanám szívből. A Hétker nagy ritkán megerőltetni magát, és szervez jó bulikat. (Negatív tapasztalatból végtelen van, soha életemben nem fogom átlépni pl a doboz vagy a peaches and cream küszöbét)
    Most így jobban átgondolva, legjobban talán a melegbulikban éreztem magam, a Toldiban meg az Ankertben, az utóbbiba viszonylag nagy számban járnak heterók is.
    Ha sikerül felfedezni valami jó helyet, kérlek ne legyél rest és írd meg! :)

    VálaszTörlés
  3. Mi gyakran fordulunk elő a Fogasházban- de én annyira nem szeretem, ott amúgy kétféle zene van péntekenként, a kinti részen valami egyveleg, a benti nagy észen elektronikus zene, és többnyire fél12- éjfél körül kezd megtelni a hely. Pénteken viszont voltam a dob utca elején lévő Ellátókertben, ahol, ha Rodrigo a DJ, egészen táncolható zenék vannak mostanában, és nem csak a hamvas huszonötös közönség, mint a másik helyen. Ötkertet én nem bírom, nagyon mű a hely, rendszeresen alulöltözöttnek érzem magam csak mert nem hordok buliba flitteres topokat és csiniminiket:)

    VálaszTörlés