2015. december 26., szombat

Post-Xmas fun, anyone?

Holnap moziba viszem az unokaöcsiket, az új Star Wars filmet nézzük meg. A szüleik szerint egyfolytában azt mondogatják egymásnak, hogy mennyire menő, hogy megnézzük. A világ legjobb ötlete volt moziba vinni őket. 

Mellesleg holnap, vasárnap lesz a 38. szülinapom is. 

Ennél bénább dátumot, ugye? Kinek van ilyenkor kedve elmenni kajálni, inni, ünnepelni? De komolyan, még nekem sincs, nagyon nem szeretem. A családom totál el szokta sunnyogni, szerintem eszükbe sem nagyon jut, ajándékot, hát, azt hol kapok, hol nem, általában a karácsonyi ajándékra szokták mondani, hogy ja ezt a szülinapodra is kapod. Régen mindig határidőnaplót kaptam az egyik sógornőmtől, persze miután már vettem magamnak Molesqine-t, így évekig kettő volt, mióta nem veszek, azóta nem kapok. Ofkorsz. Az exem egy hónappal előre szokta hozni a szülim, azt annyira szerettem (Pilla is felköszöntött már korábban, őt is szeretem). A lényeg, hogy nekem van a világon a legbénább szülinapom. 

Mindenesetre Pilla most is partner, hogy valami jó kis ügy azért legyen, szóval mi holnap találkozunk, és mivel volt róla szó, hogy Karácsony környékére szervezünk valami IRL bloggertalálkát megint, így azt találtuk ki, hogy ha unjátok már a bejglit, van kedvetek kimozdulni és csatlakozni kicsit barátkozni, dumálni, koccintani velünk, akkor gyertek ti is, nem a szülim miatt, hanem csak úgy. Légyszi, ne kelljen külön írni senkinek, mindenkire vonatkozik a meghívás. Este 6 körül beülünk valahova, e-mailben szívesen megadjuk a helyet, hogy hova (az tuti, hogy BP belváros lesz és természetesen kutyabarát). 

Szóval, van kedvetek spontán találkozni velünk vasárnap este? 

37 megjegyzés:

  1. Egy napon születtél anyukámmal :) neki mindig adunk külön ajándékot, de olyan nehéz - kitalálok valami jót karácsonyra, és akkor agyalhatok tovább a születésnapin.
    A béna dátumba egyébként én is beszállnék dec. 29-el, két ünnep között mindenki épp, hogy magához tér, már a szilveszterre készülve üresek a szórakozóhelyek, meg ilyesmik.

    VálaszTörlés
  2. ó hát én Veszprémben fekszem keddig. :(

    VálaszTörlés
  3. én estére érek fel, és akkor karácsonyozunk :(

    VálaszTörlés
  4. nekem a nevnapom van 23-an es annyira ontudatos gyerek voltam, hogy megmondtam, hogy felejtsek el az osszevonast a karacsonnyal :)) kulon ajandek jar :) szivesen mennek, de mar vissza jottem. sok sok boldogsagot!!!

    VálaszTörlés
  5. Mi is meg csaladozunk,pedig szivesen mennek:(

    VálaszTörlés
  6. a senkisemérrá nap, ugye :D

    istenéltessen! :)
    nem tudom még, hogy koccintunk-e holnap, de igyekszem becsatlakozni picit :))

    VálaszTörlés
  7. Boldog Karácsonyt és szülinapot!

    VálaszTörlés
  8. Boldog szülinapot:) Ha felérek addig,becsatlakozom én is!

    VálaszTörlés
  9. Isten éltessen sokáig! :)
    Tortád azért szokott lenni?... Legalább 1 icipici... :)

    VálaszTörlés
  10. Már a napja lett közben. Boldog születésnapot kívánok! :-)

    VálaszTörlés
  11. Isten éltessen sokáig, boldog szülinapot :)

    VálaszTörlés
  12. Boldog szülinap! Az én születésnapom, december 18. is reménytelen dàtum: vagy elfelejtik a karàcsonyi készülődésben vagy összemossàk a karàcsonnyal. Együtt érzek:)

    VálaszTörlés
  13. Boldog szülinapot, Ilonka! :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon boldog szülinapot, Milonka! :)

    VálaszTörlés
  15. Boldog szülinapot! Remélem épp jót buliztok! :)

    VálaszTörlés
  16. Boldog Szülinapot! :) Ajjh, asszem indítanom kell újra egy blogot, hogy az ilyenekre be lehessen nevezni. :)

    VálaszTörlés
  17. Boldog születésnapot :) és én lehet, hogy benézek, csak egy kicsikét :)

    VálaszTörlés