2016. január 16., szombat

things i like

  • tulipánok
Annyira más hangulatú lett a lakás. A két csokorból hármat kötöttem, és így tavasz van, bármerre nézek. 





  • kitűzők
Rengeteg van belőle, egy nagy doboz tele van velük. Sokat hordok zakón, kabáton. Ajándékba is szoktam kapni, de ha látok valami nagyon különlegeset, nem szoktam otthagyni. Ezek itt csak a jelenlegi kedvencek, a macskásat Pillától kaptam, a matrjoskás ma volt rajtam épp. A gésha nem kitűző, hanem egy zsebtükör. 




  • gyümölcstál
Már régen kiszúrtam a teszkóban a színes tésztaszűrőket, hogy milyen jól funkcionálnának gyümölcstálként. Ma arra jártam szójatejért, és 1400 ft-ba kerültek, volt mindenféle színű, én a lilát (vagy milyen színű ez) nem bírtam otthagyni. 




  • tej helyett
Nem hiányzik a tej egyáltalán, halálosan boldog vagyok a szója-, rizs-, meg mindenféle egyéb gabonából készült tejpótlékokkal. Laktózmentes tejfölt mindig tartok itthon, mert azt imádom, a lidl-ben kapható és nagyon finom. Joghurtot viszont nem eszem, az azért néha hiányzik a sulis szendvicseim mellé, na és hát a túró rudiról is teljesen lemondtam, a boltokban nem is merek arrafelé nézni, elég nagy a kísértés. Amikor külföldön laktunk, ott sok laktózmentes cucc volt, és ma meg kellett állapítanom, hogy itthon is egész komoly választék van mindenből, és nem is olyan iszonyúan drágák - na meg tudok értük fizetni játékpénzzel. Így próbaképp vettem szójajoghurtot meg laktózmentes rudit, annyira jó már a tudat is, hogy van joghurt meg rudi a hűtőmben, na és már most nagyon várom a sulis tízóraikat. 


  • aqua licious
Még az egyetemen jöttem rá, hogy a rossz közérzetemnek vagy a fáradtságomnak néha egyszerűen az az oka, hogy nem iszom eleget. Azóta igyekszem nagyon sok vizet inni, néhány éve nem ásványvizet, hanem sima csapvizet, itt nálunk nagyon finom. Üres palackot szoktam megtölteni, és mindig cipelem magammal, bárhova megyek, aztán ha fogyóban van, bárhol meg tudom tölteni. A múltkor a vizslás fiúval az egyik design karácsonyi vásárban vettem magamnak egy vizespalackot, amit már régebben kinéztem magamnak, fél liter víz fér bele, könnyű, praktikus, és picire összecsavarható, ha kifogy. Nagyon bejön, maximálisan kihasználom.

2 megjegyzés:

  1. A tacskós fülbevalom imádat és irigység tárgya, és mindig rád gondolok, amikor ezt teszem a fülembe.

    VálaszTörlés
  2. A tacskós fülbevalom imádat és irigység tárgya, és mindig rád gondolok, amikor ezt teszem a fülembe.

    VálaszTörlés