2016. február 7., vasárnap

Libegj

És még az van, hogy szeretnék felülni a Zugligeti libegőre, esetleg van kedve valakinek eljönni velem, ha szép tavaszi idő lesz? Járt már ott valaki? Láttam képeket, ugye, hogy mesés?


Mondjuk nekem van egy kellemes kis tériszonyom, kinőttem, aztán egyszer, mikor sziklát másztam, visszajött, de libegőzni imádok, még ha félek is közben. 

14 megjegyzés:

  1. Én szívesen!! Mondjuk azt előrebocsátom, hogy kirándulni nem szeretek (tudom, defektes vagyok), de libegőzni van kedvem veled! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. dettó:)! te vagy az én emberem!

      Törlés
    2. Úúú! One in a million! Szuper! :) Can't wait!

      Törlés
    3. Ha esetleg csoportos esemény lesz, jönnék én is :D. Ha tavasszal még elbír a libegő :D.

      Törlés
  2. fú, én imádom a libegőt :) nagyon szép, és az én álmaim libegőzése az, h nem kell leszállni a végén, hanem mehetek több kört egyben, de sajnos sosem engedik.

    VálaszTörlés
  3. igen, tényleg mesés! és ezt úgy mondom, hogy hardcore tériszonyos vagyok :)

    VálaszTörlés
  4. Ha lesz csoportos, én is csatlakoznék! :)

    VálaszTörlés
  5. szintén tériszony, de a libegőzés nagyon klassz :)

    VálaszTörlés
  6. én a tériszony dologra már a libegőn jöttem rá :D de azért szeretem, jópofa

    VálaszTörlés
  7. Jó dolog libegőzni, csak közben elszomorító az, hogy ennél jobb ülőliftek vannak Szlovákiában egy közepesen elavult kezdő szintű sípályán.

    VálaszTörlés
  8. Én voltam vele párszor, de nekem kicsit drága, ahhoz képest, hogy akármelyik sífelvonó a legkisebb síterepen klasszisokkal többet tud :) Igaz, hogy ez itt van a buszvégállomásnál :) A legutóbb, amikor voltunk egy kiábrándítóan lehúzós büfé volt, és semmi más. Mondjuk az Erzsébet kilátóba fel lehet sétálni, az csak pár perc és tényleg szép a panoráma. :) Lefele viszont menő azért a libegő... ha szépen süt a nap, az ember kicsit büszkén nézi a várost :))
    (Az is egy jó kör, hogy felfelé fogaskerekű+gyerekvasút, kicsi séta, kilátó, lefelé meg libegő... csakhát az árak :O )

    VálaszTörlés
  9. Na, lehet, hogy egy kicsit túlpörögtem, mert minden drága, ha pl 3-4 emberre számol az ember (pl. család). A libegő 1000 Ft körül volt pár éve egy útra, a menetidő kb 10 perc. De még emlékszem, hogy gyerekkoromban sokkal gyorsabban ment, mert töknagy sorok álltak érte, most meg kényelmes lassú, nézelődős:) És nem üti le az embert a lábáról amikor kiszáll/beszáll :))

    VálaszTörlés