2016. február 25., csütörtök

Now you're looking for me

Amúgy hiányzik, hogy legyen időm napi több posztot írni, főleg körömlakkos-salátás témában, ugye. Mióta sportolni járok amikor van egy kis időm, a suliban pedig a rengeteg óra meg helyettesítés miatt nincsenek lyukasóráim, híján vagyok az üresjáratoknak, amikor azonnal kedvem támad leülni kreatívkodni egy picit. Nem az hiányzik, hogy nagy dolgokról írjak, vagy arról, hogy mi történik, hanemaz, hogy csak könnyed stílusban jártassam a számat így virtuálisan, bőven meghintve képekkel, ami az egyik kedvenc blogger műfajom egyébként másoktól is. Csak egyszerűen mostanában az utolsó dolog, amire időt tudok szakítani, az az, hogy ücsörögjek a laptop előtt. Hétvégén kicsit erőltettem a sorozatnézést is (arra is sajnálom ugyanis az időt), és elkezdtem az Affair második évadát, nagyon bejön, de persze tudtam, hogy be fog, de hétközben arra sem érek rá. 

Most úgy érzem, hogy egy kicsit le fogok lazulni - mondjuk nem tudom, miből gondolom, hogy több időm lesz, de ha úgy érzem, akkor biztosan lesz is. és akkor majd írok többször, többet. 

Ma ezt a dalt dúdoltam egész nap:

8 megjegyzés:

  1. Nekem is hiányoznak a körömlakkos, salátás posztjaid! Főleg, hogy engem lökdösni kell a körömlakkoshoz. Még mindig nem sikerült eljutni egy körmöshöz. Grrr!
    A salátán túl pedig a zabpelyhes ötleteid is jól jöttek! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából salátán és körömlakkon én nem salátát és körömlakkot értek, csak így hívom a csajos-könnyed témákat az ominózus beszólás óta.

      Törlés
  2. Én ezzel tisztában vagyok! Hogy téged idézzelek: nem vagyok fogyatékos. :)

    Attól még hiányoznak a körmeid!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát jó, csak egészen konkrétan a salátát és a körömlakkot emlegetted a kommentben, ezért gondoltam, h szó szerint vettél.

      Törlés
  3. A zeneakánlóidat is szeretem! Meg a kutyát, macskát meg a koncertek, ahova jársz... Tudok még felsorolni. :)

    VálaszTörlés
  4. Ajánló, csak nem látok jól.

    VálaszTörlés
  5. Én is szeretem, pedig nekem még soha életemben nem volt kifestve a körmöm.:-))))
    Szerintem te ezekről is tök jól írsz.

    VálaszTörlés
  6. Hogy témába vágjak, legutóbb egy egészen sötét padlizsánszínű lakkot választottam a körmösnél, távolabbról nézve szinte fekete, nagyon cool. Kár, hogy a gyerekeken kívül nem nagyon látja más. :D

    VálaszTörlés