2016. március 3., csütörtök

Mirror, mirror on the wall

Nem is emlékszem, mikor voltam utoljára kozmetikusnál. de komolyan nem. 1 éve? Régebben? Pedig zseniális kozmetikusom van, nagyon jó cuccokkal dolgozik, folyamatosan képzi magát, és mindig mindent elmagyaráz, hogy épp mi történik a bőrömmel, ahogy épp szépít, óriási szenvedéllyel tud mesélni a krémekről meg az eljárásokról, imádom hallgatni. 

Nagyon fáradt vagyok mostanában, és hát be kell vallanom magamnak, látszik is rajtam. Amikor a kutyának kértem időpontot a kutyakozmetikushoz, akkor úgy döntöttem, basszus, akkor csak én is megérdemlek egy kis kényeztetést, és felhívtam. 2 órán keresztül pihegtem a kezei között, mindenféle szuper kezeléseket csinált (de tényleg, van ilyen vasporos krémje is, amivel bekeni az arcom, majd egy erős mágnessel leszedi, és ez állítólag aktiválja a bőrben (?) lévő vasat, vagymi, ő esküszik rá, tőlem mondjuk akár vudutáncot is járhat körülöttem, ha a kezelés végére szebb leszek). Masszírozott, befestette a szempilláimat, megigazította a szemöldökömet, és mikor végzett, belenéztem a tükörbe, és konkrétan mintha nyaraltam volna két hetet, olyan kisimult volt az arcom a tükörben. 

Nincs mese, ha az ember elmúlt annyi amennyi, akkor ilyesféle trükkökhöz kell folyamodni, hogy kinézzünk valahogy. El kellene menni havonta egyszer, mert tényleg csodát tesz, de basszus, 10 rongyot fizettem (oké, ebben benne volt egy arckrém is). Mondjuk a jövő héttől pont lesz két új diákom, ami kompenzál, úgyhogy ez lesz az új luxi szabadidős tevékenységem.


erre a halom virágra ma a teszkóban akadtam rá, legszívesebben az összeset megvettem volna

2 megjegyzés:

  1. te, ez 10 rongyért tök olcsó! kár, hogy ilyen messze van tőlem :)

    VálaszTörlés
  2. jajj én meg pont ma voltam, és össze-vissza panaszkodok, hogy milyen igazságtalan, hogy mindenki más tök szép, mikor eljön a kozmetikustól, én meg olyan vagyok, mint egy túlérett paradicsom. eddig ketten kérdezték meg, hogy beteg vagyok-e, mert olyan furcsán nézek ki :D

    VálaszTörlés