2016. augusztus 15., hétfő

Ugye tekersz?

Reggel elmentem futni, és közben kiderült, hogy egyáltalán nem vagyok még jól, úgy vonszoltam magam haza, aztán egész nap jó szarul voltam, nagyon fáj a torkom, és a közérzetem is borzalmas, semmi erőm nincs. Egy csomó mindent terveztem mára, takarítást, vasalást, rendet akartam rakni a szekrényben, erre itt ülök és bambulok ki a fejemből. Persze most így utólag tudom, hogy baromság volt lemeríteni a szervezetem úgy, hogy még nem vagyok teljesen jól, de minden nap szoktam edzeni valamit, és eddig nem volt gond. 

Ja, és ja. Szerintem én egészen jó barátságban vagyok az informatikával, oké, nem vagyok egy Annalight, de felhasználói szinten, de basszus, minden profi futó/kerékpáros barátja, a Strava kifogott rajtam. Így konkrétan meg kellett állnom futás közben, és megguglizni, hogy how to start an activity on Strava. Aztán a végén azt mondta, hogy couldn't save activity, én ezt nem értem. Nem vagyok rá büszke, de majd még próbálkozom, ennyire nem lehetek béna.

Amúgy én nem szoktam fennakadni azon, ha beteg vagyok, mert kipihenem, és kész, de most a szünetem utolsó hetéről van szó, és hát nyüssz, meg különben is, azt hittem, már meggyógyultam. Na és holnap randim is lesz, amihez nagyon van kedvem, és már egyszer lemondtam ezzel az igen szimpi fiatalemberrel, de ma beszéltünk telefonon is, és most már nagyon kíváncsi vagyok rá. Bruncholni megyünk biciklivel, de nekem a bicajozós és a randizós és a betegen a kanapén rohadós szettjeim közt nincs olyan nagy átfedés, úgyhogy most nem tudom, mit vegyek fel. Biker girlz' problemz*. 

Ó, és a New Girl-ben Jess-nek olyan piros komódja van, mint nekem. :)

*Meg az is biker girl probléma, hogy már rájöttem, hogy egyszerűen nem hoznak lázba a nem kerékpározó férfiak, tudom, más lányoknak az a második kérdésük, hogy milyen magas vagy, nekem az, hogy ugye tekersz? 

10 megjegyzés:

  1. Én kivagyok nagyon most, akadva. :)
    Nálunk, már mint baráti körben a "tekerés" mást jelent, "kerázol?", hirtelen nem tudtam hova tenni..

    De cuki ez, hogy így állsz a pasikhoz. :) Biker girlz! <3

    VálaszTörlés
  2. Azért óvatosan ezzel a kérdéssel az elején: annak idején egy olyan baráti társaság tagja voltam, ahol a tekerés a szex szinonímája volt...mert persze világos, h a randinak ehhez a tevékenységhez is köze van/lehet, dehát.:))

    VálaszTörlés
  3. Jó, hát igen ügyesen a megfelelő szövegkörnyezetbe szoktam helyezni a kérdést. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sejtem azért, hogy nincs ebből baj, de muszáj volt megosztanom:)

      Törlés
  4. Az ugyanolyan piros komódról jutott eszembe, hogy a minap az üzletekben nézelődve azon törtem a fejem, hol láttam már hasonló szemüveges macskát:

    http://www.orsay.com/hu-hu/jatekos-jersey-felso-16604101.html

    ... és most rájöttem, hogy itt oldalt, a képek között:)

    VálaszTörlés
  5. Amúgy megjegyezném, hogy ha a két másik értelemben teker, én azt sem bánom, csak bringázzon is. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezzel a kérdéssel egy rakàs dolgot felmérhetsz:)

      Törlés
  6. hát, mint aki egy masszív bringás sráccal, illetve egy triatlonos sráccal is szexelt már, támogatom a bringásságot :D Én meg perverz módon az izmos combokra bukom, az meg a bringásoknál azért igencsak előfordul.
    Úgyhogy szerintem ez egy teljesen jó kérdés és jó feltétel :)

    VálaszTörlés
  7. Hehe, ma pont "tekerek" címmel írtam posztot, tudom, lányoktól irreleváns, de azért vicces. Jobbulást!

    VálaszTörlés