2016. szeptember 10., szombat

And I hate this club, and I drink too much

Szóval eljöttem tőle, kicsit sétáltam Budapesten, gyönyörű szombat délelőtt volt. Nem kenődtem el a történtek miatt egyáltalán, valahogy szépen tudom függetleníteni magam érzelmileg attól, ami történt. Tetszik ez a fiú, és lenne (lett volna) kedvem hozzá, hogy megismerjem őt, és hát a kurvaélet, hogy ez történt, de én nem érzem még, hogy annyira mélyen érintene a dolog ezen a ponton. Én nem akarok kapcsolatot minden áron, csak azért, hogy legyen, és hát lehet, hogy túl nagy áldozat lenne nekem megküzdeni az ő szintetikus démonaival - akkor inkább keresgélek tovább. Persze az is lehet, hogy igazat mond, és mostantól csak a két szép szememért felnőtt férfi módjára fog viselkedni, de bevallom, ennek kicsi esélyét látom. 

Szóval sétáltam a napsütésben, kicsit sajnáltam, hogy nincs nálam a bicajom, mert óriási fíling a gyönyörű, napsütötte, pezsgő Budapesten tekerni, de azért jó volt sétálni is, várni a villamosra, meg villamosozni. Közben némi sörszagot árasztott a ruhám, de én ilyesmin nem akadok fenn. Hazavonatoztam, az állomásról hazabicajoztam, itthon megsimogattam a két bundást, toltam egy zuhanyt, rövidnadrágot és tiszta pólót húztam, kókuszillatba burkoltam magam, majd végignéztem a szép, tiszta, színes, olívaillatú (nagyon felmentek a Body Shop árai, majdnem 2000ft egy tusfürdő, a kurvaanyjukat) lakáson, csináltam egy kávét, és teljesen megnyugodtam. Hogy minden rendben, akárhogy is lesz, én a helyemen vagyok, nem függök senkitől, nem kell nekem óriási kompromisszumokat kötnöm csak azért, hogy ne legyek egyedül. Elmeséltem Pillának, hogy mi történt, itt volt a bátyám, akivel iszonyú jót beszélgettünk, együtt főztem anyuval, aztán itt néztek valami mesét nálam a kicsik - az én életem tele van biztos pontokkal, nem könnyű engem kizökkenteni az egyensúlyomból. 

Aztán bicajra ültem és elmentem a piacra, a pékségbe meg a boltba, vettem mindenfélét, és azóta élvezem, hogy szombat van, és semmi dolgom - illetve lemostam a kocsit, főztem, blogot írtam, ejtőztem a napon, meg ilyenek. Most nem akarom eldönteni, hogy mi lesz, majd holnap, gondolom, tisztábban látok. 

Egyébként annyira durva, most ez a kedvenc számom, a tegnapi randi előtt a vonaton végig ezt hallgattam, és végül annyira tökéletesen illett ahhoz, ahogy végül alakult az este. 

6 megjegyzés:

  1. Milonka, minden csodálatom.
    Inspiráló, ahogy ezt az egészet kezeled!
    Nagyon zen :)

    VálaszTörlés
  2. Irigylésre méltó bizony a kiegyensúlyozottságod. Én rohadtul meg lennék zuhanva. Ezek után én nem tudnék vele lenni, nekem a szintetikus drogok nem férnek bele.
    A breaking bad sorozatot láttad?

    VálaszTörlés
  3. hogy megragadjam a lényeget: ugyanolyan kókuszillatunk van! :)

    VálaszTörlés
  4. Soha nem mennék bele egy olyan kapcsolatba, ahol már az elején (meg a végén sem) meg kell(ene) változtatnom valakit. Meg hát tényleg nem huszonéves.

    VálaszTörlés
  5. Na, meg és ez a "te kedvedért nem teszem", hát ez is milyen már? ilyet csak iskolások mondanak azt is csak azért, hogy elérjék a céljukat. Szerintem. Bár lehet tévedek :) akkor bocsi. :) Szeretem a blogodat olvasgatni, tényleg a végén mindig olyan pozitiv érzése van az embernek. Szép napot.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, teljesen egyetértek, én is kétségbe vonom, amit mond. És köszönöm a kedvességet! :)

      Törlés