2016. szeptember 6., kedd

We take all these for granted

Tegnap beszéltünk este telefonon, aztán mondta, hogy bevásárol, és majd még hív, de aztán nem tudott, mert én 21:15 perckor már úgy aludtam, mint a bunda. Ma nincsen első órám (meg holnap sincs, jeee), ami vagy arra jó, hogy el tudok menni edzésre anélkül, hogy 5-kor kelnék, vagy arra, hogy kialudjam magam és emberi időben ébredjek. Eredetileg az előbbit terveztem, de aztán 6-kor kikapcsoltam az ébresztőt, és aludtam még egy órát, Sokat aludni boldogság, főleg így hétfőről kedd reggelre. 

Amúgy nem olyan szörnyen gáz az órarendem, mint elsőre gondoltam, mert asszem talán 7 lyukasórám van, és van olyan kollégám, akinek 14, szegény pára. 

Néha amúgy, mikor kb az a legnagyobb problémám, hogy olyan-e a szállás, hogy tudjam a stégről a Balatonba lógatni a lábam, vagy kell sétálni hozzá 50 métert, vagy hogy felkeljek-e egy órával hamarabb, hogy edzésre menjek, vagy csak délután lesz hozzá kedvem, esetleg hogy túl sokat kell dolgoznom, szóval olyankor eszembe jut, hogy pl. Szíriában az embereknek esélyük sincs még csak a normálishoz hasonló életet sem élniük, hogy iskolába vagy munkába járjanak, kinyissák a kis üzletüket, vagy vacsorát főzzenek a családjuknak. És akkor a mi társadalmunk egy rinyagépezet.  

4 megjegyzés:

  1. ez nekem is annyiszor eszembe jut, amiről írsz ... de az ember gyarló, mindig jobbra vágyik. Szerintem addig jó, amíg azért ilyenek is eszünkbe jutnak, mert az visszarántja a földre az embert, még ha nem is segít azon, hogy holnap akkor is 6-kor ki kell kelni az ágyból.

    Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy ennek ellenére bárkinek nincs joga rinyálni , csak tényleg nagyon nagyon mélyen szomorú, hogy micsoda sorsok vannak máshol :(

    VálaszTörlés
  2. Nem ide tartozik de gondoltam leírom.:D
    Tegnap eljutottam DM-be.Az első gondolatom,hogy a fél város a blogodat olvassa.Szerinted kaptam azt a krémet amit itt ajánlottál? Ki volt pucolva a polc...Szerintem kérhetnél részesedést.;D

    VálaszTörlés
  3. Igen.:) Próbálkoztam hátha a raktárban van,de már ott sem volt. Én nem ismertem eddig ezt a terméket.Vettem hasonlót mert már nagyon ki akartam próbálni.Majd próbálkozom újra.

    VálaszTörlés