2016. október 19., szerda

Take it slow

Náthás vagyok, komolyan, mindig van valami. Mondjuk semmi bajom azon kívül, hogy tele van cuccal a fejem, 10 db/perc a zsepiadagom, és alvás közben nem kapok levegőt, szóval nem szomorkodom, szerintem hétvégére jobb lesz, már bevetettem az infralámpát.

És hát nátha ide, nátha oda, az én hangulatom csupa nyár. Bennem van a gát, hogy írjak róla, hogy mi történik köztünk, mert mit is írhatnék. Kb nem hiszem el, hogy ilyen ez az egész, és hogy 2 hét alatt ide jutottunk. Persze, mondogatom én magamnak, hogy nyugi, nyugi, take it slow, de közben meg... Ez van, várom, hogy olyan szitukba keveredjünk együtt, amikbe még nem, akár jók, akár nehezek, fejeseket akarok vele ugrálni mindenbe, be akarom vonni az életembe, mutatni akarok neki egy csomó mindent, be akarom mutatni mindenkinek, akit ismerek, élvezni akarom, hogy nincsenek tabuk, és hogy ennyire egyértelmű, kérdések nélküli, simán megbeszélhető köztünk minden. És most ne csöpögős romantikát képzeljetek, mert hosszúak a napok, rengeteg munka van, így kb az uncsi hétköznapokat, meg a nehezen ébredős reggeleket toljuk együtt már most, de ezek a napok egyáltalán nem uncsi hétköznap-ízűek, hanem kurvajók. Tegnap főztem neki, és megint megállapítottam, hogy annál, ha valaki neked főz, csak az jobb érzés, ha te konyhatündérkedsz neki - imádom kitalálni, hogy mi legyen a menü, bevásárolni hozzá, készülni. Na, nem áll szándékomban csöpögni, kb ekkora kalandok vannak. Tinderezzetek ti is:). 

Ma erre ébredtük: 

2 megjegyzés:

  1. Csúnya dolog az irigyseg, de en picit azert az vagyok. Valahol erot ad, hogy neked is sikerult talalnod egy normalis ferfit a Tinderen... Engem viszont egy-ket hónapja elkerulnek a "match"-ek es a zebran allva sem szólított le még senki sem... Lehet kezdhetem gyujteni a macskakat... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyan, ne add fel, tulajdonképp csak egyetlen match kell:). Látod, vannak nagyon jó arc srácok fenn. Megnéztem a profilképed, és nagyon szép vagy, szóval én nem féltelek! :*

      Törlés