2016. december 15., csütörtök

The Crew

Tegnap a bloggerlányokkal tartottunk karácsonyi vacsit. Bár Gyömbi nem tudott eljönni, olyan jó volt! Anna fogalmazta meg egyszer, hogy ha együtt vagyunk, akkor okos, kedves barátok vesznek körül, akik nem ítélkeznek, bármi van - és tényleg. Beszélgettünk, ettünk, ittunk bort, nagyon jól éreztem magam - mondjuk velük mindig. Ez volt az első ilyen, de úgy érzem, hogy hagyomány született. Megbeszéltük, hogy mindenki készül valami aprósággal, és most majdnem leírtam, hogy én mit vittem a lányoknak, de közben rájöttem, hogy Gyömbi még nem kapta meg, úgyhogy sajnos még nem árulhatom el. 

Azt viszont igen, hogy képzeljétek, ültünk ott, és egyszer csak meglepi szülinapom lett! Annyi ajándékot kaptam, és olyan elképesztően jókat, hogy el sem hittem. 

Durva, nem? :)


Ha kíváncsiak vagytok, majd megmutogatom, milyen szuper, személyre szóló cuccokat kaptam, de most talán csak ennyit ízelítőül: 



Én mindenkinek olyan barátokat kívánok, mint amilyenek nekem vannak. Nézzétek, ők azok: 

Anna megcsinált minket Legoból:), találjuk ki, ki kicsoda

9 megjegyzés:

  1. lenszi, anna, pilla, milonka, gyömbi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lenszi, anna, milonka, pilla, gyömbi

      Törlés
    2. Hát ez egyre rosszabb:( Lufinak majdnem megvolt!

      Törlés
    3. (bár kinézet alapján az utolsó három kicsit fura. téged inkább bögrével - persze a croissant is illik - és a rúzsos szájú fejjel tudnálak elképzelni. gyömbit a sminktelen fejjel és borospohárral, úgyhogy lehet, hogy én sem tippeltem jól. ha meg igazából te vagy a marilyn monroe-frizurás, és a croissant-os pilla, az végképp zavarbaejtő. :) )

      Törlés
    4. majdnem jó, azt kell tudni, hogy szerintem gyömbi és pilla haja tök hasonló, illetve h gyömbinek francia a pasija :)

      Törlés
  2. De jó!Na,és ez a legó...ezt,hogy tudta kivitelezni?Naggggyon jó!Úgy irigylem azokat akiknek ilyen fantáziájuk van és hozzá ennyire kreatívak.:)

    VálaszTörlés
  3. Mi a helyes megfejtés? :-) Az én tippem: lenszi, anna, gyömbi, ilonka, pillanat.

    VálaszTörlés